Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość san remo

diabeł tasmański

Polecane posty

Gość san remo

Nie uwierzycie co mi się przytrafiło,otóż będac na wakacjach pierwszy raz w życiu zobaczyłem diabła tasmańskiego. Było to w nocy kiedy wracałem do domu z dyskoteki,było ciemno i cicho i nagle przed sobą zobaczyłem jego,miał świecące oczy i rogi,zacząłem biec do domu bo bardzo sie wystraszyłem. żaden z moich znajomych nie chciał mi uwierzyć ale ja go na serio widziałem,spotkał go ktoś z was na swojej drodze?

ja spotykam codziennie cale stado w pracy :/

Gość san remo
to ich jest wiecej? :(

Gość Patelniaa
Diabeł tasmański to takie miłe stworzonko :) przynajmniej dla mnie

Gość kongo relative
Tzw Diabeł Tasmański to zwierzę zamieszkujące-jak sama nazwa wskazuje-rejon Tasmanii na Antypodach i jeśli tam mieszkasz i go widziałeś to żadna sensacja.

Gość aharone
A mnie bardzie zdumiała a i jednocześnie zdolowala w pewnym sensie informacja o intensywnych opadach śniegu jakie mają miejsce teraz w pewnych rejonach Austrii i choć to tereny górzyste to nikt nie przekona mnie do tego że to normalne o tej porze roku a śnieg jak pokazano w telewizji dosłownie zasypał teren i sklepy z ciepła odzieżą przeżywają prawdziwe oblężenie. Niestety klimat się jebie a głównym winowajcą tego jest człowiek. Pogoda jest poyebana bo taki jest wkład ludzki w naturalne środowisko i nie zdziwiłbym się gdyby ktoś w prasie kiedyś napisał że na północy europy pojawiły się taśmanskie diabły a na południu foki czy niedźwiedzie polarne.

Ja to się tylko zastanawiam, gdzie te bąble mają rogi...

Gość san remo
Mieszkam pod Kołobrzegiem w nieruchomosci stanowiącej były pgr przerobiony na willę agroturystyczną więc to nie Antypody. Diabeł dał mi do zrozumienia(wracałem pijany),żebym nie pił tyle po jak będę pił to wpierdol dostanę i kasę stracę i więc podwójnie mi to się nie opłaca. Skończyłem z tym więc. Jest już ok. Przestałem pić i diabeł nie pokazał się od tej pory. Czuje się dobrze, powróciłem do żony i do dawnej działalności przedsiębiorczej. Dziękuję. KOCHAM WAS.