Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna_mezatka27

Dlaczego niektorych facetow brzydzi minetka?

Polecane posty

Gość dobra rada dla normalnych
cytat z posta arrek "monika 32 kto kogoś przezywa, sam się tak nazywa" teraz wiadomo dzieciku ile masz lat takie teksty to chodzily w 1 klasie podstawowki jak wiesz co to szkola

Gość arrek
Prosze was, nie komentujcie tego, co ten debil tu wypisuje. Juz od jakiegos czasu w kilku watkach podszywa sie pod moj nick i email wypisuje brednie i obrazajac wszystkich. Niech pisze sam ze soba, polemizujac z nim, tylko nakrecacie tego kretyna. Najlepszym sposobem na takich internetowych frustratow jest olewka. Zapewne zaraz znowu cos debilnego napisze.

Gość AD.ak
eee czemu sie kłocicie? teamt o cipkach był!!!!

Gość kaśkaaa kr.
arrek nie tłumacz się teraz i nie udawaj niewiniątka, mój kolega namieżył twój IP i wiesz co ? te wszystkie bzdury z tego samego nicka pochodzą z tego samego IP, masz rozdwojenie jaźni koleś, idź się leczyć do psychiatry

temat faktycznie byl ale sie skaczyl przez kilku niedorozwinietych dzieciakow teraz tylko pyskoweczka i tyle

Gość kraiczekk
arrek to palant jest i tyle, ja wam powiem jedno drodzu forumowicze, rugi na niego i nie piszcie z nim, nie zwracajcie na tego chorego typa uwagi to tyle .

Gość arrek
odpierdolcie się ode mnie !! krajczek sam jesteś niedorozwojem, pisałem tylko że wiesz, to nie tak, ja jestem ok, ale ktoś się podszywał i tyle, ale kontunując temat, lubię syf i smród z kobiecego rowa i co ktoś mi zabroni ?!

Gość kondonista
arrek to pedofil, zamkną cię, a tylko poczekaj jak mydło spadnie pod prysznicem to ci zrobią z rowa dziuplę sowy

Gość rów z rowa
dej mu jakoś trowa to ci wylize rowa :)

Gość kondonista
cicho :) arrek już poszedł do spania, matka mu kazała zgasić kompa, przed tem zmarszczył jeszcze freda przy fotce z netu i teraz śpi, wreszcie nie będzie pisał pierdół

Gość arrek
no i sami widzicie !! nie marszczę freda, a nawet jak bym mieszkał z matką to co ? nie wolno mi ? to jakiś grzech ?

jestes jescze krolu zloty myslalem ze poszedles spac nie bedzie nudno

to ja prawdziwy arrek, znaczy się irek :) więc jak ? kto lubi smroda z piczki ?

Gość sposób na głoda
wypuścić z d u p y smorda :) arrek to ciota :)

Gość kamillka wd
dajcie już koledze arrek spokój, chłopina ma słabe nerwy, zamiast zlać podszywy to się nakręca i burzy, widać że ma naturę dzieciaka, tacy właśnie jeszcze w tym wieku mieszkają z mamusią ...

monika_32 missy kurde o takich typach chyba tylko pomarzyc mozemy chociaz mialam paru ex co uwielbiali minetke.......pewnie tylko na poczatku zwiazku wylizuja jak kotki mleczko z miseczki a potem jak maja wylizac to ich glowa boli czy brzuch,sa zmeczeni i musza sie wyspac wtedy z miseczki juz nie liza tylko z TV hehe. duzo zalezy od zapachu. wiadomo, ze nikt nie chce lizac karpia. ale u mnie pożądanie cipki, zalezy od jej ksztaltu. jedna mnie podnieca i robie to z przyjemnoscia i ochota. niestety u innej jest to obowiazek. a wiadomo, ze z niewolnika nie ma pracownika. dla mnie seks oralny, jest bardziej intymny od stosunku.

Ja lubię minetke zawsze w wszędzie, jednak wszystko zależy od higieny. Widok wijącej się kobiety proszącej o więcej bezcenny.

Gość damianek234
ja tam lubię strzelać minetki i nigdy nie spotkałem dziewczyny od której leciało rybami.Jest zapach ale to pachnie seksem a nie rybami

Gość _Rafcio_22
obżydliwość

Lizanie muszelki to czysta rozkosz, jak dla mnie większa przyjemność od samego stosunku. Spijanie soczków kobiecego orgazmu to coś cudownego. Mogę pieścić dosłownie godzinami i fajnie ,że jest to możliwe bo moja partnerka może mieć tak kilka orgazmów jeden po drugim:). Tak samo przyjemne jest lizanie środeczka pupci:) , ale pewnie wielu tego nie zrozumie także:)

Gość odświerzacz
upupup

Dziwne, ja zwykle spotykałam takich, którzy rwali się, żeby mi tam zaglądać, wsadzać języki, palce i nie tylko ;-)

Gość Blondi18888
Moj chlopak zawsze uwielbia mnie tam lizac ;) ale mowi ze nie lubi jak jestem odrazu po kapieli..ze czuje mydlo itd :/ i zawsze mowi zebym dzien lub dwa nie myla pipki, czuc moj naturalny zapach. Wiec jak mamy sie widziec to nie myje dzien, dwa pipki, ale czuje sie troche zle :( ja mysle ze brzydko to pachnie:( krepuje mnie to..

Gość on35,,,,,,,
NIe cztałem tego posta , ale odpowiedź jest prosta, BO TO ICH NIE KRECI. To tak jak zapytać dlaczego nie wszystkie kobitki kochają robić loda , a jak juz lubi to z wytryskiem do ust ma problem. jak coś kogoś podnieca to to robi , jak robi to z musu to jest idiota/idiotka

Gość Olunia198777
Mój poprzedni partner niby robił mi minetki ale tak nie do końca bo niby lizał ale nie połykał tego i za chwile kończył a mój obecny partner mówi, że jestem tak słodziutka i chętnie by mnie zjadł i liże mnie kiedy tylko może więc nie wiem od czego to zależy jeden to lubi inny nie.

Gość juz sama nie wiem:/
moj raz zrobil mi minetke po imprezie jak bylam nieswieza. Sam sie o to prosil, nie kazalam mu.. A teraz unika tematu... I wcale minetek mi nie robi a kiedys robil..Chyba sie zrazil?? Co mam teraz zrobic

Gość kiełbasa_polska
niektórych? Wszystkich brzydzi ale robimy to żebyście dały zapiąć się nam w tyłek.