Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majjjusiaaa

Zerwał ze mną...

Polecane posty

Gość dziewczyno daj sobie
spokój z idiotą, zerwij z nim jak najszybciej. jak możesz pozwalać, żeby jakiś gnojek cie tak traktował?!! znajdziesz takiego, ktory na ciebie zasługuje, bo pewnie bardzo młoda jeszcze jesteś. a ty ike naprawde sobie daruj, bo robisz sie coraz bardziej żałosna i chyba tylko ty udajesz, ze tego nie widzisz :o

Gość Majjjusiaaa
No wlasnie jest przelomowy etap mojego zycia - niedlugo bronie prace dyplomowa, a niedawno mialam egzamin praktyczny z zakresu calych studiow. Okropnie to przezywalam, bylam klebkiem nerwów, a teraz jeszcze On mi zrobil cos takiego, wszystko wali mi sie na glowe.

oj wybacz orange (albo i nie wybaczaj) ale osoba naprawdę żałosną jest tu autorka jesli to prowokacja to rady są zbędne jeślli to nie prowokacja- to rady zbędne są tym bardziej ( sądząc po tym co ona pisze) jedyne co pozostało to pożartować

Gość Majjjusiaaa
dziękuję ike.

Gość Someone..
Skoro rakzrobił i kazał ci spier... to nie zależy mu na tobie. Mój jakoś się dostosowuje do tego, ze nie chce z nim narazie seksu uprawiac. Za dobrze mu nie jest, ale nigdy mi nie kazał o to odejsc.. Nie zasługuje na ciebie.. Tylko łatwo powiedziec olej go jak się kocha..:( Ale cóż jesli sam dojdzie do wniosku, że zrobił źle można wrócic wg mnie ale przy kolejnym takim wybryku juz nie. Z drugiej strony wroci się moze byc dobrze ozeni się człowiek a potem katusze.. Jeśli cię naprawde kocha i mu zależy to bd chciał wrócic i będzie próbował moze do skutku. Nie wiem naprawde co ci doradzic..

Gość Majjjusiaaa
jest mi cholernie źle... juz probowalam zalagodzic sytuacje, przytulilismy sie... i potem stwierdzilam, że chce odreagowac i ze spotkam sie z kolezanka, okazalo sie, że on juz wczesniej umowil sie z kolegami na ostre picie:( Jak ja mam sie teraz czuc, tak mi zle. Czemu on mi to robi? On wie, ze mnie krzywdzi, zdaje sobie z tego sprawe, ale dalej to robi. A jeszcze tydzień temu bylo tak wspaniale...