Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuhgf

Przekonajcie mnie, że jestem głupia i żebym dała sobie spokój

Polecane posty

Gość qwertyuhgf

Jest bez ambicji, niewykształcony, bez stałej, normalnej pracy. Pali trawę. Ma nieciekawą przeszłość. Biedny, niczego praktycznie w życiu się nie dorobił.

Gość zbyt spokojna prawie zawsze
ale kochasz go!

Gość Macho25
przekonam Cie inaczej. Głupia nie wiem czy jestes czy nie bo Cie nie znam, ale powiem tak: Skoro w taki sposób mówisz o nim, domyślam sie ze ty: Jestes ambitna, wykształcona, masz normalną stałą pracę, nie zażywasz ciężkich używek, niczego nie mozesz sobie zarzucić i nie ciągnie sie za Tobą ogon przeszłosci, no i masz zamiar do czegos w zyciu dojść. A więc powiem tak: Związując sie z tym człowiekiem - staniesz sie taka jak on. Chcesz takiego zycia ? Chcesz ?

Gość qwertyuhgf
Macho25 właśnie tego się boję. Teraz jest fajnie, bez żadnych większych zobowiązań. Tylko, że chodzenie, a życie z kimś to dwie całkiem różne rzeczy. On twierdzi, że się zmieni. Będzie się uczył, poszuka pracy, spoważnieje. Zaznacza jednak, że wtedy gdy będzie miał rodzinę. Teraz jednak nic z tym nie robi, no może ograniczył sie w niektórych sferach. I jak takiemu zaufać?

Gość TH is IT R
Pewnie jesteś jakaś ladacznica

Gość Tevionka
qwertyuhgf --> Jakby czytała siebie kilka lat temu. Miałam ten sam dylemat. Oczywiście byłam głupia i zakochana, więc wpakowałam się w ten związek, później w małżeństwo. Oczywiście mój facet się nie zmienił, nie zaczął uczyć - nie spełnił żadnej obietnicy. Nie kocham Go, zbyt wiele nas różni. I te różnice widać gołym okiem. Przykre to jest, ale nawarzyłam piwa i muszę je wypić. Wiem, że ten związek nie ma szans, aby przetrwać.

Gość ubrane fakty
10:25 [zgłoś do usunięcia] qwertyuhgf On twierdzi, że się zmieni. Będzie się uczył, poszuka pracy, spoważnieje. Zaznacza jednak, że wtedy gdy będzie miał rodzinę . Teraz jednak nic z tym nie robi, no może ograniczył sie w niektórych sferach. I jak takiemu zaufać ? ile ma lat? Jak młody to szanse na to że się zmieni są,minimalne bo minimalne ale jakieś tam są. Ale facet bez ambicji niczego nie osiągnie,.on chyba taki jest.

Gość qwertyuhgf
Ma 24 lata. Chce się żenić. Rodzina twierdzi, żebym jeszcze się zastanowiła. Teraz wiem, że powinno się brać pod uwagę ich opinię bo często widzą rzeczy, których zakochana osoba nie dostrzega ... Tylko, że teraz nie mogę mu nic zarzucić. Niby się stara, ale co jeśli to tylko taniec godowy?

Gość ubrane fakty
Chcesz za niego wyjsć za mąż opierając sie tylko na jego słowach,bez potwierdzenia ich czynami? Jesteś głupia!

Tylko, że chodzenie, a życie z kimś to dwie całkiem różne rzeczy." no tak ... ty pewnie z tych co to chodzą z chłopakiem bo ... koleżanki patrzą :D

Gość qwertyuhgf
ubrane fakty właśnie nie bardzo. On ciągle o tym gada. Ja chcę poczekać. TYlko właśnie, ile będę czekać ... aż skończą mi się najlepsze lata życia. Regres chyba sobie żartujesz... W tym względzie odstaję od koleżanek. One znalazły sobie chłopaków z wyższej warstwy

One znalazły sobie chłopaków z wyższej warstwy " może i ty idz do Galerii Handlowej :D

Gość ubrane fakty
Chcesz to czekaj,to Twoje życie Twoje wybory. Ja powtórze ''jesteś głupia'';)

Gość qwertyuhgf
Regres stare próchna mnie nie interesują. A poza tym kasy mi nie brakuje.

qwertyuhgf Regres stare próchna mnie nie interesują.' hmmmm patrząc po średniej wieku statystycznego klienta galerii można śmiało rzec że raczej jesteś w błędzie sądząc iz można potknąć sie w takim przybytku o stare próchno... ale ok ... lepsze zioło niz drewno :D daj na zapowiedzi ;)

Gość ubrane fakty
lepsze zioło niz drewno tutaj bardziej pasuje ''i w gównie można znalezc złotą monetę,tylko nie każdemu chce się tam wsadzać ręce'' naszej bohaterce się chce;)

dobrze ze ja taki nie jestem jak koles autorki" myślę że kłamiesz :D

"Lepszy Rydz niż nic " bardzo dziwaczne jest to powiedzenie, nie dosc, ze bardzo ciezko znalezc rydze to jeszcze sa wyborne w smaku cos podobnego do madry jak sowa, a wiadomo jak glupi to ptak :-)

Gość ubrane fakty
lepszy rydz nić nic? raczej wsadze ręce do ognia i poczekam na deszcz :P bohaterka naczytałą się za dużo ''piotrusia pana''

nie dosc, ze bardzo ciezko znalezc rydze to jeszcze sa wyborne w smaku" łatwiej o kanie i o niebo lepsze niż rydze ;)

łatwiej o kanie i o niebo lepsze niż rydze z pierwszym zdaniem sie zgodze z drugim juz nie do konca, dla mnie sa porownywalne w smaku :-)

Gość ubrane fakty
Cremik lepiej dziś się czujesz?