Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policegirl

PORADZCIE DOBRY PROGRAM DO TWORZENIA LOGO

Polecane posty

Gość policegirl

potrzebuje stworzyc parenascie log niestety nie mam zadnego programu do tego.moze ktos mi cos poradzic?w miare latwe do obslugi.bylabym bardzo wdzieczna

Log, logow komputerowych czy logotypow? Chcesz dobre logo (tego sama nie zrobisz) - polecam Corel, Illustrator; czy kiepskie (na ktorym jesli bedziesz chciala wydrukowac w przyszlosci za kilka lat mozesz stracic do kilkudziesieciu tysiecy)? :P

Tu powyzej masz prosty w obsludze program do robienia kiepskich logo jesli tego naprawde chcesz Pamietaj ze niedopracowane logo to brak szacunku klientow i straty w przyszlosci :) Osobiscie moja firma trzepie niezla kase z przygotowania do druku zle zaprojektowanych logo, zdarzalo mi sie takie logo tez przetwarzac do wersji zdatnej do uzytku (koszt identyczny jak nowego logo) :P

Gość policegirl
ilstratorchclam sciagnac ale zawsz epojawia mi sie komunikat ze czas przeznaczony na instalacje minal.i nie widze Twojego linka do tego programu latwego :(

Gość policegirl
potrzebuje zc z z UC21 under construction 21 moze masz jakis pomysl skoro jestes profesjonalista/tka

Gość policegirl
heh ok dzieki zamoc :)

Gość policegirl
jesli bys mogla zajrzyj tutaj pozniej napewno bede cos probowac robic ale teraz muze uciekac na uczelnie.

Gość policegirl
trzydziestka zagladasz tu jeszcze? potrzebuje rady

Gość gość
Program programem, trzeba jeszcze umieć go obsługiwać, co nie? :D Dlatego ja uważam, że jak ktoś chce mieć dobrze zrobione logo, to powinien jednak zostawić to specjalistom ;) Ja jak potrzebowałam logo dla mojego butiku, to zleciłam to zadanie firmie Revolweb (u nich na stronie masz przykłady ich projektów: http://www.revolweb.pl/grafika-logo-marki-hostingowej ) i byłam zadowolona :D