Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwuska1991

walczyć??...bo serce tak chce!!

Polecane posty

mnie chłopkak zostawił po 2.5 roku bycia ze sobą!! a dlaczego?? bo ja mu nie potrafiłam pokazac ze go kocham... na początku byłam zupełnie inna... ciągle uśmiechnięta zadowolona... byłam taka szczęsliwa z nim...a potem jakby mi sie coś stało... robiłam mu wieczne problemy szukałam dziury w całym... w konsekwencji kiedy się upiłam pocałowałam sie z innym... i nie powiedziałąm mu o tym..ale w koncu sie dowiedział... rozstaliśmy sie na krótko... ale nie potrafilsmy bez siebie... wrócił.. mówil ze wybaczył...ale teraz sie okazało ze bał sie ze zrobie to samo... tylko ze wiem ze bardzo mnie kochał... i kocha(??)...niby czasem gadamy ze soba ale ja nie umiem sie pozbierać... tęsknie za nim... i ciągle go cholernie kocham!!;(:( kiedyś gadaliśmy i powiedzialam mu ze przeciez on mnie juz nie kocha ze nie teskni... ze mnie juz nie chce...a on mi na to ze jak chciałam go zranic to mi sie udało... jak to rozumiec??

Gość kocha Cie
ale juz nie chce z Toba byc, stracil zaufanie. Tak to rozumiec.

Gość here_kitty_kitti
ja na początku miałam tak, że szukałam dziury w całym, cały czas chodziłam i zastanawiałam się czy aby on jest wart uwagi.Po 2 miesiącach pod jednym dachem odpuściłam z takim zachowaniem.Ufam mu i nie zadręczam się niczym.Co ma być to będzie, jakby nie chciał ze mną być to by nie był.Zrozumiałam to.

Gość MMMMMMMMMMMMMMMMM
twój związek rozpadł się przez pocałunek a mój przez smsy. oba zdarzenia nic dla nas nie znaczące,błache a jednak ta druga osoba "zamkła" się na nas i nie wiadomo czy się otworzy........ ja staram się odzyskać moją Sylwie bo bardzo ją kocham

wiem...bo sam mi powiedzial ze mi nie ufa!! ale ten czas kiedy bylismy razem byl dla nas obojga bardzo ważny!! chce się zmienić ale nie bardzo wiem jak!! znajomi mówią walcz bo jest sens!! ale ja już sama nie wiem... on sie boi tego...sam mi powiedzial ze jakby chcial znowu sluchac moich zali do niego to by wrócił... niesamowicie go kocham i to jest chyba najgorsze albo najpiękniejsze!!

sporo razem przeszlismy... ale po jakims czasie ja zaczęłam myśleć o sobie... ciągle chciałam żeby on myślał o mnie!! ale przecież sie tak nie da..on też ma uczucia.. a ja chce go odzyskać!! jest kimś najważniejszym dla mnie... to jemu dałam siebie w całym znaczeniu tego słowa... najgorsze jest to ze mi powiedzial ze zawsze bedzie mnie kochał... ale ja nie umiem tak... mam świadomość że mi łatwo nie bedzie ale chce żeby odzyskał do mnie zaufanie... nisamowicie mi zależy na nim... a co on czuje?? nie wiem... wiem że sie boi... ale sami widzicie ile razy napisałam "ja"... ;(;( < bo naprawde kocha się tylko raz> tak mi zawsze mówił!!;(;(