Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba bez obcasa

laski jak wy dajecie rade caly dzien na obcasach

Polecane posty

Gość baba bez obcasa

ja buty na obcasie zakladam od swieta, jesli na prawde musze... ale bardzo szybko zaczynaja mnie bolec stopy tzn srodstopie... po pol godziny juz mam ochote zdjac buty bo ledwo moge stanac... nawet wkladki zelowe nie pomagaja... jak wy dajecie rade?:(

Gość niech zrobi testament
no wiesz na obcasach to daje rade :) lubie wogole obsacy , jestem niska wiec pasuje :) ale w szpilce nie wytrzymuje ani godziny :D tylko wsiasc do auta i wysiasc:D:D

moje buty wygodne maja grubawszy obcas i maja 8 cm bez problemu moge chodzic i spac w nich :) ale szpilka ma 10 cm i katastrofa, isc potrafie ale nie dlugo je na stopie miec

Gość normalnie daję radę
źle chodzi mi się na płaskich a w wysokich nie odczuwam żadnego dyskomfortu a noszę je od lat

Gość jak która
kobita ma cięzką girę ze wsi to tylko trampki lub te paskudne boleriny

W przypadku szpilki to jeszcze trzeba miec dobre poczucie rownowagi Ja sie ostatnio wybralam na rozmowe w spr pracy i dobrze ze przyszedl po mnie facet, bo prawie musial mnie niesc z powrotem... smial sie strasznie :D wole glany

Gość władka632947265
Zdecydowanie wole szpilki.Rzadko chodze w plaskich butach.Na obcasie inaczej cala sylwetka wyglada i czuje sie pewniej.

Gość effffkaa
"W przypadku szpilki to jeszcze trzeba miec dobre poczucie rownowagi" raczysz żartować?

Gość effffkaa
Na płaskim zawsze kobieta wygląda źle. Cokolwiek by nie ubrala, chyba, że na sportowo.

Gość zalezy jakie obcasy
sama nie lubie szpilek ale obcasy typu słupki, ok, 5 cm sa calkiem wygodne..no i podstawa to dobrze wyprofilowany but

Gość baba bez obcasa
ja już mam kulasy , nie nogi. ale musze nosić wysokie obcasy bo bez nich moje nogi są jak słupy telegraficzne, a wszystko wycierpie by tylko zwrócił na mnie uwagę jakiś biznesmen

Gość nieraz widze takie lalunie
ktore chca byc sexi i w ogole, pomykaja w wysokich szpilach a chodzic nie umieją. no bo czy ładnym chodzeniem można nazwać chodzenie na ugietych kolanach, gdzie nogi zostaja z tyłu a tułów idzie do przodu? :Dto wyglada przekomicznie a nei seksownie.:D

Gość baba bez obcasa
wystają mi stopy z nich i wszyscy widzą moje skorupy na piętach

"effffkaa - "W przypadku szpilki to jeszcze trzeba miec dobre poczucie rownowagi" - raczysz żartować?" a czemu mialaby? to nie żart. inaczej się chodzi na szpilkach niż na płaskim, bo ciężar ciała inaczej się rozkłada. trzeba sie nauczyć odpowiedniego balansu ciałem żeby nie wyglądać śmiesznie. czasem to przychodzi samo, ale trzeba wytrenować :)

Zdarza mi się tylko na specjalne okazje typu wesela, czyli raz na kilka lat :) O dziwo daję radę bardziej w szpikach niż na grubych obcasach, aż samą mnie to dziwi :D

Gość baba bez obcasa
za to huśtam pośladkami jak starymi lampionami

Gość wiadomo po założeniu
wysokich butów pogłębia się lordoza nadając sylwetce kuszący wygląd, dlatego męzczyźni tak nas kochają w obcasach dodatkowo stopa zaczyna wyglądać seksowniej - odwrotnie niż w płaskim. Wystarczy stanąć przed lustrem i założyć obcasy a potem zdjąc - nie trzeba będzie więcej nic tłumaczyć a umiejętność poruszania się na obcasach to inna sprawa, ale każdy kiedyś zaczynała, prawda?

Gość effffkaa
coż widać zdolność chodzenia na szpilkach mam wrodzoną ;) Poruszam się swobodnie w każdych butkach :)

Gość noście szpiki kobiety
nie pozbawiajcie waszych facetów waszego seksapilu i nie każcie im się oglądać za każdą kołyszącą bioderkami lasencję na szpilkach - wiem co mówię :D:D:D

Gość wiesz ja znam takich ktorzy
sie ogladaja za takimi ze smiechem - "ale lachon, wyglada jakby sie z burdelu ubrala" :P

11:18 [zgłoś do usunięcia] noście szpiki kobiety nie pozbawiajcie waszych facetów waszego seksapilu i nie każcie im się oglądać za każdą kołyszącą bioderkami lasencję na szpilkach - wiem co mówię To dało mi do myślenia i już dzisiaj pozbędę się glanów na rzecz białych, koronkowych kozaków :D

kobiety szpilka a obcas to 2 rozne rzeczy :P:P obcas jest grubszy a szpilka cienka :P:P

"effffkaa - coż widać zdolność chodzenia na szpilkach mam wrodzoną Poruszam się swobodnie w każdych butkach" pewnie tak, niektórzy tak mają, szczęściarze :) tylko że swobodnie to jedno, a - ładnie i "zdrowo" to drugie. ale to nie jest do Ciebie, to takie ogólne spostrzeżenie.

Gość wiesz ja znam takich ktorzy
*urwala Moj brat jak idzie z kolegami to sie klepia po plecach i zarykuja "hahaha rozowa pinda" "ale ma ryj jak niewypal" "a mysli ze taka ladna", smieja sie tez z dziewczatek odslaniajacych tylek w lutym czy na megawysokich obcasach gdy nie ma potrzeby Moze i za Toba sie ogladaja faceci z mysla "widac ze desperatka, ubiera sie jakby krzyczala przelec mnie"? :P

"wiesz ja znam takich ktorzy - sie ogladaja za takimi ze smiechem - "ale lachon, wyglada jakby sie z burdelu ubrala"" z powodu SAMYCH szpilek czy raczej całej kompozycji stroju pozostałego?... bo od samych butów na szpilce się na burdelówę nie wygląda.