Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czar.nsn

Szkoda mi chłopaka...

Polecane posty

Gość Czar.nsn

Znam pewnego chłopaka. Jest przystojny, wiele dziewczyn na niego leci. Dobrze się ubiera, co w przypadku faceta bardzo rzadkie :P Studiuje dobry kierunek, ma poczucie humoru, zainteresowania ma takie dziwne, ale oryginalne. Z tym, że, wiem to od naszej wspólnej koleżanki, ma ze sobą jakieś problemy. To nawet widać, bo na zajęciach jest cichy, nigdy się nie odzywa, w sensie nie zgłasza, podchodzi jakby z rezerwą do tego. Czasami miewa dziwne zachowania, jest zakłopotany. Wiem, że jakieś dwie dziewczyny o niego walczyły, ale on je olał. Chciałby kogoś mieć, ale jakoś nie może się odnaleźć. Pewnie jest nieśmiały, ale nie wiem czy on nie ma jakiejś nerwicy, bo to co o nim słyszę nawet by pasowało :(

Gość Czar.nsn
No i przykro, że ktoś kto nie ma powodu do lęku jest strasznie zalękniony :/

Gość TH is IT R
Pewniema fobie społeczna

No i przykro, że ktoś kto nie ma powodu do lęku jest strasznie zalękniony " no to dobrze go znasz , pomóż mu w jakiś sposób skoro twierdzisz że ma bezpodstawne lęki.

Gość Czar.nsn
Bo przecież widzę, że nie ma powodu, a znam go bardziej z opowiadań koleżanki. Najgorsze jest to, że on wszystkiego unika. Znajomych, odrzuca zainteresowane nim dziewczyny.

Gość no dobrze, chlopak ma problemy
i co w zwiazku z tym? Od Twojego pisania na forum mu sie nie poprawi.

Gość TH is IT R
Może jest troche chory psychicznie

(..)Wiem, że jakieś dwie dziewczyny o niego walczyły na miecze? " prędzej na pochwy :P ;)

Gość Czar.nsn
Hahaha :D No zabiegały o niego, nie równoczesnie ;) A on je odrzucił po prostu. A mówi się, że piękni ludzie mają łatwiej w życiu :P

Gość Czar.nsn
Tak, z tego co wiem to po prostu nie był nimi zainteresowany :D Pewnie czeka na ksieżniczkę :P

Gość TH is IT R
A te dziewczyny to ładne ?

a ciebie co on tak obchodzi - chcesz sie z jakąś bić o niego?;) walczyc? heheh Pokręciło się wszystko- kiedyś to mężczyźni zabiegali o względy kobiet- teraz dziewczynki żrą się o męskie portki hahha Regres- Chciałbyś aby kobiety walczyły o Ciebie jak lwice?..:P

Gość Czar.nsn
Nie wiem jak wyglądały, ale nie chciał ich, więc ma wyższe wymagania chyba :P No a kompleksy to raczej ma. Nie mówiąc o tym, że jest inteligentny i zamknięty w sobie. Zupełnie nie chwali się sobą przed światem. Sądzę, że nawet jeśli coś wie to woli to zachować dla siebie.

Gość TH is IT R
geje są przystojni

Regres- Chciałbyś aby kobiety walczyły o Ciebie jak lwice?.." na obecną chwilę nie miało by to najmniejszego sensu moja lwica jest obok mnie i nie potrzebuję innej :D

Gość Czar.nsn
Nie, nie woli chłopców... Po prostu jest zamknięty w sobie, pewnie się boi, ma jakąś blokadę. On nie jest jakimś głupim podrywaczem, który tylko by latał za innymi...

TH is IT R geje są przystojni " chyba żartujesz ... chyba nie widziałeś creama :P

Gość TH is IT R
Ma wszyskie negatywne cechy ale jest przystojny to pokazuje że oni mają o wiele lepiej

Gość Czar.nsn
Ok, koniec maskarady. Ja jestem tym chłopakiem, chciałem napisać z perspektywy kogoś innego i zobaczyć co napiszecie :)

Gość Czar.nsn
Co prawda to prawda :D

Gość TH is IT R
Czemu nie chciałeś z nimi być ?

Gość Womennocryyy
Biedny taki, lubię samotników, bo razem moglibyśmy uciec stopem do Kalifornii na whisky piknik, a tu w Polsce męczą go jakieś namolne baby. Tymczasem nie ma co naciskać na wrazliwego człowieka... Geje mogą być przystojni, ale jak nie wyglądają jak taki Jacyków. Sama byłam zakochana w facecie, który jest innej orientacji, a on taki przystojny, że aż hej :D

Gość Womennocryyy
No i dopiero teraz się przyznajesz ? Ech, taki fajny z Ciebie człek, od razu poczułam bratnią dusze.

Gość TH is IT R
Fajny bo przystojny Inaczej byłby gburem