Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Someone..

Problem wielu kobiet

Polecane posty

Gość Someone..

Problemem wielu kobiet jest mały/duży biust. Jedne narzekają na zbyt mały, inne na zbyt duży.. Jaki jest idealny..

Gość moj mam 70 a

Idealny jest wtedy, gdy ona go akceptuje i podoba się temu, z którym ona się spotyka. Poza tym, jak z wieloma rzeczami, uważam, że nie może być ani za duży, ani za mały, ale to też zależy od tego jak piersi wyglądają, czy są jędrne, czy obwisłe, jak prezentują się w stosunku do reszty ciała, wielkość sutków. Zbyt dużo kryteriów, żeby jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie.

Gość bzeta
ja mam idealny - nie narzekam, Jestem bardzo zadowolona :-)

idealny to podobno taki co sie mieści w dłoni faceta... także że jedni mają ręcę jak bochen chleba a drudzy malutkie to się nie da rozmiaru dopasować... ja mam 90 c i mój uważa że jest super bo cycuszki pasują do ręki....

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !

Gość zielona_fala
mój jest okej ja tam jestem z niego zadowolona jędrny nieobwisły ale mojemu sweg czasu przeszkadzało że mam za małe sutki i co wy na to miłe koleżanki? teraz już nie marudzi widać minęło mu albo doszedł do wniosku że nie wypada tak mówić do kochanej osóbki

Gość KasztanBłęknitny
Wcale nie mam fantastycznego biustu(moim zdaniem)takie B/C a KAZDY,naprawde KAZDY facet go uwielbiam i w pierwszej kolejnosci byl on wlasnie komplementowany:)Nie jest wcale super jędrny jak siliconowo banieczki,normalny,naturalny...Wiec mysle sobie,ze tak naprawde to nie ma znaczenia.Facet jak po prostu widzi nagie piersi-szaleje:)bez wzgledu na ich rozmiar i kształt:)Piersi sa waszym atutem,kazdem!i nie przejmowac mi sie tu:)!

Gość bububububo
A mój biust to 70E i czasem mnie to wkurza bo faceci potrafią gapić się na niego jak ze mną rozmawiają... to denerwujące. Ale generalnie nie narzekam. Nie jest obwisły, tylko tak fajnie sterczący no i mam duże sutki co się strasznie podoba mojemu facetowi:-) z resztą nie tylko od niego słyszałam komplementy. Ale musze stwierdzić że podoba mi się taki niewielki biust u kobiety, zwłaszcza jak kobieta jest drobna i ma drobny biust (ale ma go a nie jest jak deska).