Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prosstu pytam

kalosze

Polecane posty

Gość po prosstu pytam

w zeszłym roku kupiłam sobie kalosze. na taka pogode jak jest teraz wspaniale sie nadaja bo wiadomo ze na chodnikach woda nadal plynie a poza tym nie mieszkam w miescie wiec bloto jest tragiczne. i mam pytanie czy da sie je jakos nablyszczyc? bo jak byly nowe byly ladniejsze, teraz przelezaly jakies pol roku w takim "skladziku" i umylam je dokladnie i nadal sa tak jakby okurzone. bezbarwna pasta do butów nie pomaga. jak myslicie jest jakis inny sposob?

Gość po prosstu pytam

Gość po prosstu pytam

Gość diabeł w garniaku
czarna pasta

Gość po prosstu pytam
no tak tylko zapomnialam dodac ze one sa brazowe z biale kwiaty wiec czarna nie bardzo

A bezbarwną próbowałaś ja mam beżowe w kratkę i raczę je bezbarwną, moja siostra ma lepsze pomysły i swoje nabłyszcza pronto;) zresztą samochód po myciu pronto psika;)))

Gość przeta
Jeśli pracujecie na gospodarstwie to musicie mieć odpowiednie obuwie, np sprawne i wytrzymałe kalosze. Przeczytaj na stronie https://jol-met.pl/blog/news/kalosze-niezastapiona-pomoc-w-gospodarstwie jak dobrac odpowiednie kalosze, na co zwracać uwagę. Dużą popularnością cieszą się także kalosze wykonane z tworzywa PVC. Przy odpowiedniej konserwacji, kalosze z tego materiału będą służyły nam przez długie lata.