Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehehehehehe

25 lat, zero dzieci a piersi obwisle

Polecane posty

Gość hehehehehehehehe

:( dlatego nadal jestem dziewica. miewam zwiazki, ale jak dochodzic do zblizenia wymiguje sie a potem urywam znajomosc. mam obwisle piersi, duzo sie odchudzala i teraz w dodtyku nie sa jedrne i opadaja. test olowka przejde pozytywnie, nawet moge z nim latac biegac i nie wypadnie :( jestem na skraju zalamania. nie stac mnie na operacje, aczkolwiek chetnie bym sobie zrobila :( boze 😭

jak test olowka przejdziesz na plus- to kochana.Bez przesady.Masz problem ale w glowie z kompleksami.Poza tym piekno jest nie tylko w stojacych i jedrnych piersiach.

Gość hehehehehehehehe
to plus?? txzn ze piersi sa obwisle :( a nie jedrne.wiem ze na piersiach swiat sie nie konczy, ale ponoc jestem mloda, powinnam miec jedrne cialo a piersi boze, nie moge na siebie patrzec w lustrze :( i na co bylo mi te odchuidzanie sie wieczne?? kedys mialam inne piersi :(:(

Gość no to masz przesrane
🖐️

Gość no to sie podtucz i piersi
sie wypełnia innej rady nie ma.

nie zrozumialas.Plus jest taki, ze olowek spod piersi nie wypada :-P

Gość hehehehehehehehe
to wcale nie jest plus 😭 a przytyc tez nie da rady, bo teraz jezeli znowu przytyje to piersi juz w ogole straca jakas tam jednrosno, pojawia sie rozstepy, nie moge tak przeginac :( na co mi to bylo. umre jako dziewica, bo sie nie rozbiore :O

Gość dziwne pytanie
ale problem kup sobie dobry stanik, masuj piersi kremem, kostkami lodu... a jak to nei pomoze zbieraj na operację

" umre jako dziewica, bo sie nie rozbiore " będziesz miała dodatkowe punkty przy sądzie ostatecznym za dochowanie czystości :)

Gość hehehehehehehehe
😭

Gość wez dziewczyno nie marudz
rozejrzyj sie po ulicy ile pokrak ma facetów twoj problem to nie piersi, tylko glowa zadna z kobiet w swoim mniemaniu nie jest idealna, maja krzywe nogi, grube uda, maly biust, nadwage, wielkie nosy, odstajace uszy itd, a jednak spotykaja partnerow i ukladaja sobie zycie przestan myslec o swoich piersiach i ogladac je dwadziescia razy na dzien tylko zajmij sie zyciem kobieto kobiety maja naprawde rózne piersi, male , duze, zwisajace , jedna piers jest wieksza od drugiej, maja ogromne brodawki itd , kazdy czlowiek jest inny i uwierz mi nie jest idealny, facet z ktorym pojdziesz do lozka tez nie jest i nie bedzie wlaczal 100 watowej zarowki zeby ogladac twoje cycki, testu olowka tez ci nie bedzie robil ... NIE CYCKI SA W ZYCIU NAJWAZNIEJSZE

Gość no dokladnie tak
dziewczyny maja tylki jak szafy :) wiszace brzuchy :) i inne mankamenty i wcale im to nie przeszkadza :) ich facetom też, wiec nie truj tylko sie kochaj i już :)

Gość hehehehehehehehe
wiem ze ccyki to nie koniec swiata ale mam tak wielkie kompleksy ze nie pitrrafie sobie z tym poradzic :(

Gość ioneeHilson
a ja mam 29 lat, dziecko, a wszyscy pytają czy operację robilam, nie musze nawet stanika zakładać przy rozmiarze C.(ale na to pozwalam sobie w domu tylko)

Gość ioneeHilson
a poza tym-dziewczyno rozejrzyj sie jak wyglądają Polacy-faceci? obwisle piersi ukryjesz, basiora jak w 9-tym miesiącu ciązy, zakoli juz nie bardzo. A własnie tak wygląda 85 % Polaków między 25-40 rokiem życia.

Gość zaraz_zaraz
a gdzie teoria, że to po dzieciach cycki stają się obwisłe?

Gość po dzieciach nie
ale po karmieniu to już tak.... ja nei byłam w ciąży, nie karmiłam...a od odchudzania też mam flaki...

Gość gość
Trzeba ćwiczyć mięśnie klatki piersiowej a będą jędrne i kształtne.

Gość Profesor

Miałem tak samo jak spotykałem się z 22-latką która sporo schudła. Miała takie dwa obwisłe, rozlazłe niejędrne flaki no i jeszcze rozstępy na nich. Po odchudzaniu takie flaki chyba zostają.

Spotykałem się też z 30latką która od zawsze była szczupła i miała o niebo lepsze cycuszki, bardzo kształtne i jędrne, aż chciało się ugniatać, masować, lizać i ssać.