Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika089

Praca w kwiaciarni

Polecane posty

Witam chcialabym sie dowiedziec czy moze ma ktos jakies doswiadczenie w pracy w kwiaciarni poniewaz od jutra zaczynam okres probny i nie bardzo wiem jak sie tam zachowywac tzn czy tak jak w normalnym sklepie...nie mam doswiadczenia to moja pierwsza praca;/ jednak mam talent w robieniu bukietow i roznego typu stroikow licze na podpowiedzi z gory dziekuje;)

Gość bwauhauh
liczysz sie z tym ze bedziesz zarabiala 1000 zl ? :classic_cool:

Gość co dokładnie
chcesz wiedzieć?

Gość jako klientka ci powiem
ze jesli faktycznie masz talent i robisz cudenka, to mozesz miac stalych klientow ( np my mamy w poblizu ukochana pania w kwiaciarni). Dobrze,zeby zawsze staly jakies zrobione gotowe piekne bukiety , zeby było widac, co mozna zrobic. zawsze dobrze wyglada, jak kwiaciarka pyta, czy tp dla straszej, czy mlodszej osoby, na jaka okazje, do jakiej ceny zrobic. Mozesz proponowac np przybrania stołow, od bukietów do roznych drobiazgow, koszyki z kwiatami do postawienia na tarasach itd.

dziekuje za odpowiedz poprostu bylam ciekawa innych opinii moze trafilby sie ktos pracujacy w takim wlasnie miejscu,sama czesto kupuje kwiatki tylko ciekawa bylam jak to wyglada z drugiej strony;) co do wynagrodzenia jeszcze nie wiem... to okres probny ale jestem studentka zaoczną wiec 1000zl nawet by sie liczyl tym bardziej ze jeszcze nie pracowalam i nie mam doswiadczenia:/