Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prowokacjja

Mój narzeczony jest cudowny

Polecane posty

Gość prowokacjja

Np. Dzisiaj. Mamy remont, on zasuwa z kolegą z brudną robotą przy łazience. Ja leżę na łóżku i uczę się do jutrzejszego examu, a tak naprawdę trudno mi się zebrać myślami, bo jestem w 7 tyg ciąży i już mam te wszystkie "cudowne" objawy. Ale leżę, udaję się że uczę i narasta we mnie poczucie winy, że on zasuwa, a ja leżę, Drzwi sie otwierają, wchodzi on z talerzem ciasteczek czekoladowych dla mnie i pyta czy nie kupić czegoś do domu bo idzie po piwo dla kolegi. Potrafi sam przyjść zapytać o zakupy, zapamiętać niezwykle skomplikowaną treść zakupową w liczbie 6 pozycji (bez kartki!) i mieć przy tym cały czas dobry humor. Jest cudowny :)

Gość AaliyahHaughton
ciesz sie póki mozesz, po ślubie czar prysnie :)

tez mi rewelacja moj facet tez potrafi zapamietac liste zakupow bez kartki :P

Gość prowokacjja
Wiedziałam że będzie komentarz w tym stylu. A widzisz - sęk w tym, że ja wiem, no wiem po prostu że on już taki jest. On jest kompletnym przeciwieństwem mojego ojca, który był panem i władcą leżącym na kanapie i nie martwiącym się o zadne problemy życia codziennego, a mama moja przy nim skakała. Nie wiedział nawet ile słodzi. Dlatego mojego narzeczonego bardzo szanuję i wiem że mam WIELKI SKARB. Czasem nawet nie ogarniam jaki.

Gość ja też tak mamy
jesteśmy po slubie 8 miesięcy,nie jestem w ciąży

Gość magic moments
nie słuchaj, ze czar pryśnie itp. mój taki jest już ponad 20-lat:)

Gość prowokacjja
magic moments : no to super :))) No ja uciekam, ugotuję mu chociaż pomidorówkę, bo już mnie tyłek boli od tego leżenia. Pozdrawiam wszystkie nie psioczące na facetów.

Miło słyszeć, że są jeszcze takie osoby dobre :) PS. Myślałam, że sesja już domknięta na uczelniach :P

Ps 2. Pamięć krótkotrwała ma pojemność 5-7 pozycji, więc zapamiętanie 6 wcale nie jest takim wyczynem wielkim, nawet jak na mężczyznę:P Niemniej życzę szczęścia :)

Gość magic moments
no właśnie...ugotuj mu czasem te pomidorówke, niech się chłop ucieszy, że też dbasz o niego:) powodzenia!

Gość prowokacjja
hallie: no moja sesja niestety jeszcze trwa, poprawka (sggw) Po drugie: zapamiętanie 6 rzeczy oczywiście nie jest żadnym wyczynem, było to trochę ironiczne - jeśli ktoś chce to zapamięta i 10 rzeczy, a jeśli ma to w dupie, to nie zapamięta żadnej - o to chodziło pzdr

Chyba, że tak ;) Odnośnie pamięci krótkotrwałej, owszem - ironia była;) Ale już co do tego, że życzę szczęścia- nie :) I powodzenia na egzaminie.

Gość magic moments
ale odnośnie zapamiętania zakupów to muszę Cię zmartwić...niestety, kartka musi być!:)