Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DamianZG

Ból podczas seksu

Polecane posty

Witam. Mam pytanie. Od jakiegoś czasu nie uprawiam ze swoją kobietą stosunku. Problem jest w tym że to strasznie ją boli. Na następny dzień ją szczypie wszystko i okres długo się spóźnia, nawet po jednym razie. Co może być przyczyną? Jak możemy temu zaradzić? Proszę o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam!

Gość fantazyjnka_
temu tylko ginekolog zaradzi-przepisze recepte i po sprawie -zlapala cos

Gość gbhjnkl
może zacznij ją posuwać fiutem a nie nogą

Gość pan kracek
wali cie po rogach z kim popadnie i przyniosła syfa do domu :)

Gość pan kracek
sam jesteś idiotą. niby z wierności miała coś złapać? rypie sie z innym albo siada na kiblach publicznych w marketach brudasica.

Gość sdffghj
a ty jej chlapiesz minete ze smakiem ooo kurwaaa fuuu

Gość ja powiem tak .....
przyczyn może być bardzo wiele ....może jest za mało podniecona i przez to stosunek sprawia jej ból powstają otarcia co powoduje szczypanie szczególnie przy oddawaniu moczu ale przyczyna może leżeć też w jej budowie i tutaj musiałaby zasięgnąć rady ginekologa

Człowieku, to jest od dłuższego czasu. Nie kochamy się normalnie, bo ją to boli, dlatego przeszliśmy na anal. Obydwoje chcemy znów kochać się normalnie...

wcale niczego nie musiała złapać. czasem tak jest, że kobietę boli podczas i po stosunku. jeśli to samo nie przechodzi po jakimś czasie to musi pójść do ginekologa, zbada ją i coś przepisze. tak będzie najlepiej dla was obojga. chyba, że ma kogoś i nie chce tego już z tobą robić, tylko nie umie tego powiedzieć.

Jedna normalna odpowiedź, też mam takie wrażenie, że to przez otarcia. Spróbujemy u ginekologa, tylko czy ja wiem, czy ona się odważy pójść.

Nie zwlekała by 2 lata, bo tyle nie kochaliśmy się normalnie. Cały czas jakieś 'zabawy' lub anal ;)

do lekarza w ogóle nie ma sensu iść. Niby po co? Przecież wszystkiego można się dowiedzieć z kompedium wiedzy zwanego kafeterią. Ja pierdole że ludzie tu chca problemy rozwiązywać . . . żal

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !