Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siagoxD16

Problem ze sznytami

Polecane posty

Gość siagoxD16

Hejka!! Mam pewien problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić :( Rok temu nieźle się cięłam.Już tego nie robię ale blizny pozostały na rękach.Niestety teraz we wakacje muszę chodzić w długim rękawie,ponieważ się wstydzę tych sznyt. Problem w tym że ja nie chcę już się wstydzić ani bać tego co robiłam.Chcę znów żyć jak normalna nastolatka.Niestety to nie realne,bo jak spojrzę na rękę to już mi się niedobrze robi. Jak mogę się pozbyć tego wstydu. Znacie może jakieś sposoby??

naucz się grypsować i ze wszystkimi witaj się: jak się macie ludziska!!!!

Ja tez się cięłam. Jakiś miesiąc temu przestałam to robić.... I też się zastanawiam jak się tym sznyt pozbyć raz na zawsze.. (ale to chyba nie możliwe) Próbowałam kremem CEPAN ale niestety nic mi nie pomogła bo pewnie za krótko smarowałam i w końcu dałam sobie spokój.

Ten CEPAN to jest krem i strasznie śmierdzi cebulą Teraz sobie pomyślałam żeby posmarować garugą warstwą tym kremem i obandażować bandażem i tak chodzić może wtedy coś by szybciej pomogło

Gość siagoxD16
Robiłam to ponieważ miałam ogromne kłopoty z rodzicami,w szkole było też nie za dobrze.Uciekałam do swojego świata.Uciekałam w ten sposób od problemów

Gość siagoxD16
Tak bardzo fajnie wyglądają.Nie mogę chodzić w krótkich bluzkach bo się boję.Nawet rodzice już na mnie nie patrzą tak jak kiedyś.Wiem że bardzo ich zawiodłam.Nienawidzą mnie widzę to po ich spojrzeniu... :(

Niestety ale musisz z tym żyć. Skoro byłaś na tyle głupia, żeby trwale uszkodzić sobie ciało to teraz cierp.

Gość siagoxD16
Wiem że mogłam tego nie robić.Czasu nie da się cofnąć,niestety.Droga invicta wiem że to moja wina.Jak to mówią naważyłam piwa to teraz muszę je wypić :(

Gość siagoxD16
Tak cięłam się a teraz żałuję :(

jak byłam młoda i głupia to nieźle sie schlastałam, teraz rodzicom wstyd w lato jak gdzies ze mna idą:D ale wiesz do jakiego wniosku doszłam? ze w dupie mam te sznyty, jeśli ktos ma zamiar oceniac mnie tylko przez pryzmat młodzieńczej głupoty to nie ejst wart znajomości ze mną. dobrze ze mojemu facetowi to nei rpzeszkadza, chociaż na pewno wolałby mnie bez blizn

Gość gilotynka93
Moze jakies bransoletki na rece? ;]

Gość siagoxD16
Wiesz co mi bransoletki to raczej nie pomogą bo te sznyty to są aż od nadgarstka po łokieć:(:( Myślałam raczej o tatuażu:)

Gość siagoxD16
Ratunku!!Znowu się pociełąm tym razem na nodze żeby nie było widać ran...:( Nie powstrzymałam się a już od ponad roku tego nie robiłam.Wystarczyła chwila smutku by znó sięgnąć po żyletkę...:( Co mam zrboić by pzrestać ?? :'(