Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaIamana

Co robić, poradźcie proszę

Polecane posty

Gość zaIamana

mam 19lat, jestem na II semestrze informatyki ledwie zaliczylam I i obawiam sie ze teraz mi sie nie uda.. Co robić? Jestem załamana, nie daję rady, chyba źle wybrałam studia.. Poradźcie

Gość
nie ty pierwsza i nie ostatnia, zmien studia poki nie jestes na 4 roku;)

Gość zaIamana
Rodzice nie beda zadowoleni..w koncu nie moge przeciez studiowac w nieskonczonosc i byc na ich utrymaniu :O No ale chyba nie mam innego wyjscia.. Boję się też, czy znowu sobie nie poradze na innym kierunku. Czy ja jestem tak glupia? :(

Gość adi_P
nie jestes głupia musisz sie zastanowic co chcesz w zyciu robic co lubisz co ciebie najbardziej pasjonuje wtedy zastanów się jaki kierunek studiów wybrac i nie słuchaj innych tylko własnego serca

Gość zaIamana
serce to jedno, a praca po danym kierunku to drugie boje sie ze nikt mi nie pomoze i tak juz zostane bez studiow :(

Gość adi_P
to co ciebie najbardziej interesuje?

Gość zaIamana
psychologia, pielegniarstwo, praca w ktorej mogłabym pomagać innym. ale jak dostać sie na takie studia, kiedy zdawałam matematykę na maturze

Gość adi_P
to spróbuj a nie odrazu zakladasz ze nie uda sie nie dostaniesz sie cos widze ze w tobie mało wiary jest

Gość zaIamana
kiedy taka jest prawda :( tak samo na weterynarię brana pod uwage jest matura z biologi i/lub chemii bardzo chcialabym zeby moja praca była realnie przydatna innym, nie byla jedynie papierkową robotą