Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanakobieta

jakie sa szanse na ciaze?

Polecane posty

Gość zalamanakobieta

mam cykle 28dniowe.ostatni okres rozpoczal sie 9lutego.w niedziele kochalam sie z moim partnerem i byla dziwna sytuacja bo doszedl w gume, nie byla peknieta(ogladalismy ja i nic z niej nie cieklo etc) a jak wychodzil to wylecialo na moj brzuch cos dziwnego,bialego(nie bylo tego duzo, pare kropelek jakby)...nastepnego dnia wzielam po 20h od stosunku escapelle. z tego co wyliczyl mi ginekolog i ja sama, ta niedziela byla drugim dniem nieplodnym.jaka jest mozliwosc na ciaze?:(strasznie sie martwie...

Gość zalamanakobieta
:(

Gość iksigrekzet
i gdzie tu sprawiedliwość????????????????????? ja się martwię, że nie jestem a Ty, że jesteś....co za życie....

Gość zalamanakobieta
problem w tym ze ja mam 18lat, mature i dalsza nauke przed soba, powazna operacje ktora ma odmienic moje zycie i nie moge sobie pozwolic na bachora:(

Gość zalamanakobieta
jesli jestes bezplodna to zamienmy sie, ja Ci oddam swoja plodnosc a Ty mi swoja bezplodnosc i obydwie bedziemy szczesliwe

Gość iksigrekzet
nie jestem bezpłodna (chyba), mam już jedno dziecko które urodziła w wieku 18 lat..., w tym czasie zdałam matutę, skończyłam ciężkie studia. Nie było łatwo ale jakoś sobie poradziłam. Teraz chcę rodzeństwo dla mojego synka..:):) Ale w twojej sytuacji to faktycznie nie bardzo...a to coś białego to mógł być Twój śluz poprostu. Będzie dobrze...

Gość zalamanakobieta
tez tak mysle bo jak ze mnie wyszedl to to wylecialo na moj brzuch a jak ogladalismy ta prezerwatywe jak byla jeszcze na nim po jego orgazmie to nic a nic nie bylo pekniete i nie wylatywalo z tamtad:( z tych roznych kalkulatorow dni plodnych etc wyszlo ze byl to dzien nieplodny:(dzieki za pocieszenie:)mam nadzieje ze escapelle zadziala...