lenamarlena 0 Napisano Marzec 4, 2010 Bo dziewczyn które brały/biorą clostylbegym.Czy miałyście jakieś skutki uboczne,mdłość,zawroty głowy itp, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeri Napisano Marzec 4, 2010 niee, jedyne co to mialam uderzenia gorąca, ale da się z tym żyć, no i non stop bol jajnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 4, 2010 mnie bolala glowa, mialam udzerzenia goraca, ale co najwazniejsze nie przytylam. No i pierwsza owulacja - strasznie bolaly mnie jajniki. Tzn lewy. Zazywalam przez cykle, niestety bezskutecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 4, 2010 przez 3 cykle mialo byc. Teraz zbijam prl no i czeka mnie hsg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Marzec 4, 2010 Dzięki za odpowiedzi laski.W tej ulotce tak straszą że strach brać.A jaka jest najlepsza pora żeby to wziąść,rano,wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 4, 2010 Ja brałam wieczorem i poza sennością nie miałam wcale innych skótków, więc spoko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Marzec 4, 2010 a komuś wogle on pomógł,ja mam jedną koleżankę której pomógł,a jakie są wasze doświedczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 4, 2010 kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Niektóre zaskoczyły w 1 cyklu, inne w 2, inne w 4, a inne jak przestały zazywac. Inne w ogole. Najwazniejsze jest zeby monitorowac cykl :) bo moze dosj do przestymulowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Marzec 4, 2010 a co to znaczy monitować cykl, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 4, 2010 Mi strasznie glowa bolala. bralam 2 cykle w 3 zaciazylam... warto nawet jak mnie tak leb trzaskal to nic w porowaniu ze szczesciem jakie sa 2 kreski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 4, 2010 Nie monitowac a monitoring cyklu, usg dowcipne. Po CLO czesto wystepuja torbiele i trzeba to kontrolowac no i zobaczyc czy wogole CLO pomaga, czy pecherzyki rosna i czy pekaja. WIec CLO tylko przy dobrej kontorli gienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Marzec 5, 2010 Ja zaciążyłam w pierwszym cyklu z clo, monitoringu nie miałam, miałam przyjść na usg po terminie @, jeśli jej nie dostanę lub po @, jeśli przyjdzie. No i nie przyszła. Ze skutków ubocznych to straszny ból podbrzusza, jajników, że bez no-spy ani rusz. Całymi dniami spałam. Nagroda jednak była wyjątkowa-dwie kreseczki na teście. Jak widać w moim podpisie, szczęście jednak bywa ulotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Marzec 5, 2010 Karolina dlaczego,można wiedzieć co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Marzec 7, 2010 Mój synek urodził się martwy, ale to nie przez te leki, tak się czasem zdarza. Przyczyna nieznana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Marzec 7, 2010 Współczuję, strasznie mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Marzec 7, 2010 Współczuję, strasznie mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach