Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1369742

SZOK! zdjecia

Polecane posty

Gość dandrys
no jak dla mnie przesada, ale kto co lubi

Gość małe małe
te nastepne ok, ale to pierwsze masakra:P takie duze dzieciaki, po jednym na cyca:P ble to jest niesmaczne wręcz, dziecko powinno sie karmic max rok, półtopra, ja karmiłam 11 miesięcy i uważam że było idealnie

No widzisz moja córeczka w maju będzie miala 2 latka i jeszcze ją karmie, uważam ze do 3 lat max.

Gość fuuuuuuuuuuuuj
ile lat maja te dzieciaki?! :O

Gość dla mnie to zboczone
zeby tak duże dziecko ciągnelo cycka moj synek do roku i uwazam,ze to w zupełności wystarczy :)

Gość qwer
naprawde szok wstyd i przy luidziach mi sie brzydzi jak takie duze dzieci ciagna cycka

Gość aasaasa
ale czy bedac w ciazy, nie powinno sie przestac karmić starsze dziecko?

2-3 letnie dziecko to przesada karmic piersia je wszytko pije tez no co ta pierś ?:O

myszka - mleko z piersi nie traci swojje wartości... Może jesteś matką bardziej nowoczesną, to twoja sprawa ale są też mamy które karmiac wiec...

Filmik faktycznie lekka przesada z tym starszym dzieckiem, bo ta mlodsza dziewczynka to jeszcze normalnie.

niby nie traci ale po co tak długo do 3 lat :O a potem szok bo nagle przedszkole eh.... to wcale nie nowoczesność tylko chyba podchodzę normalniej

Gość jak dla mnie to patologia
:o moze te baby czują jakieś podniecenie w związku z tym ze się obnażają przed dziecmi:o moja bratowa ma półtorarocznego syna na cycku i do tego za kazdym razem jak się kąpie to zabiera malego do łazienki:o

widzę ze nie tylko ja mysle że karmienie 2 latka to przegięcie ja mam 2,5 latka w domu który zje wszytko wypije też i ja bym mu miała cyca dać :O wole okazać mu miłość i troskę w inny sposób

Gość a co w tym dziwnego ze...
bierze 1,5roczne dziecko do łazienki jak sie kąpie ,moja córka ma 19m-cy i tez ja biore jak sie ide wykąpac przeciez jej nie zostawie samej żeby sobie latala po mieszkaniu i jeszcze cos zrobila to dopiero jest nieodpowiedzialne wiec bez przesady.... Ja tez jeszcze karmie i wcale nie jest to dla mnie obrzydliwe i nie wam oceniac inne kobiety kazda robi jak chce i za przeproszeniem gó**o was to!!:)

ja mysle ze jest to zupełanie zbedne tak długie karmienie..przeciez takie 2 letnie dziecko juz wszystko zjada..a poza tym jakos mnie to odrzuca. jak popatrze na moja sistrzenice ktora ma 2 latka i wyobraze ja sobie przy piersi to yyyy...jakos tak dziwnie. ja karmiłam tylko 2 miesiace chciałam do pół roku ale niestety nie udało sie.

08:28 [zgłoś do usunięcia] a co w tym dziwnego ze... a co sie tak unosisz pewnie że nto obojetne nam bo to tobie będą cycki wisiały

zresztą jest różnica miedzy 6 msc dzieckiem a 2 latkiem przy piersi i to drugie w większości odrzuci

Gość a co w tym dziwnego ze...
o moje piersi sie nie martw akurat sa jedrne i takie zostana,jak sie dba tak sie ma a unosicie to sie Wy:) zawsze beda za i przeciw a czy to cos zmieni -watpie i tak kazda karmi jak dlugo chce to ze ktos napisze ze to obrzydliwe i tak nie wplynie na to ze akurat ktoras odstawi bo kogos to obrzydza :P to moj ostatni wpis na ten temat żegnam:)