Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModliszkaPL

Znachorka Myszka Ełk

Polecane posty

Gość ModliszkaPL

Czy ktoś z was zna ta znachorke? Moze ktoś z was u niej byl? Czy rzeczywiście jest taka dobra?

dobre pytanie.... wlasnie slyszalam o niej same superlatywy i podobno jesli chodzi o dziecko nie bierze kasy ja wybieram sie do niej po 10. (wrazie czego po wyplacie) jak cos to daj znac na mojego maila

Gość wszystkie kafeterianki
jest zajefajna

moja sąsiadka do niej chodziła jak miała raka, od 10 lat nie żyje ja nie wierzę w takie rzeczy

witam chcialem sie zapytac czy moglby ktos podac adres tej pani albo jakis tel kontaktowy. z gory dziekuje pozdrawiam

Gość hexa13
Napisz do mnie na 13hexa13@gmail.com - podam namiary na Myszkę. Żeby nie było, że sama nią jestem i sobie reklamę robię :) Pozdrawiam

pisalem ostatnio o kontakt do pani anieli do hexa13 wiad na adres jezeli nie doszla to prosze o jakas wiad o kontakcie do tej pani na daro87_reksze@interia.eu z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość Anotonina K
Pani Myszka, jest bardzo dobra w tym co robi i bardzo skuteczna. Ja lubię korzystać z usług takich osób. Ostatnio natrafiłam na kogoś równie świetnego w Suwałkach. Ta pani nazywa się Elżbieta Machnik i muszę przyznać, że takich efektów się nie spodziewałam. Normalnie jak ręką odjął! Absolutna rewelacja. Jak ktoś jest w Suwałkach albo się wybiera, to ja polecam! Można znalezć jej strone na Facebooku i tam jest numer telefonu. Pozdrawiam