Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniszeksf

Dziwny mail od murzynki.

Polecane posty

Gość mniszeksf

Dostałem maila od jakiejś dziewczyny z Sudanu. Napisała że mojego maila wzieła właśnie ze stronki kafeterii, chociaż tutaj podałem całkiem inny mail. Napisała że jej ojciec miał jakieś udziały w rafinerii CNPC oil ale jej cała rodzina została zabita w czasie jakichś konfliktów zbrojnych i ona teraz mieszka w jakimś obozie i napisała że ma w europie w banku $5,2 miliona i potrzebuje mojej pomocy aby te pieniadze jakąś przetransferować, najpierw na moje konto a później chyba na jej. Napisała że ma 23 lata i jest studentką medycyny i musi dokończyć studia i chce dostać się jakąś do Europy. Dała mi swoje zdjęcia i napisała żebym podal jej adres, telefon i xero prawa jazdy lub paszportu, aby mogła chyba wysłać je do banku. Jak myslicie o co tu może chodzić, po co jej te dane? To jedna z jej fotek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f76dc9dd 5872b523.html

Gość GG@@
chcą cię w bambuko zrobić cipo

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa789
no fakt dziwne,ale bym nie wierzyła

Gość mniszeksf
a może rzeczywiście ma dobre zamiary. Nie wiem już co o tym myśleć.

Gość to ja 111111111
to jakaś sciema, kiedyś chyba gdzieś o tym czytałam... nie daj się nabrać. Konflikt zbrojny...hmmm , mieszka w obozie i ma dostęp do nata?! Wyślij jej wszystkie swoje dane, numewr konta a ktoś weźmie podszyje się pod ciebie i narobi ci kłopotów...

Gość to ja 111111111
*neta

nie myśleć tylko przeskanować kompa np Kasperky i usunąć kompa wirusy i kobyły trojańskie, które zaifekowały twój system

Gość cvsavcsvcv
nie bądźta naiwni ludziska !!!

Gość przeciez to działa od wielu
lat, nie czytacie gazet, były wielkie artykuły na ten temat - sa rozne odmiany tego naciagactwa ale na jedno wychodzi. Rozne techniki - np daja ci niby forse a masz tylko zaplacici za przelew itd... zawsze chodzi o jakis miliony z dalekiego kraju.

Gość jujoo
ludzie, to jest staly przekret oszustow, nie wierze, ze ktos daje sie na to nabierac...