Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ____matura____

Bez Matury...

Polecane posty

Gość ___maturą___
Dzięki za wszystko... W maju napisze wam jak poszło:D hehe

Gość gsahshs
Oj podejdz do tej matury :P i nie marudź:P zdasz to bd dobrze nie zdasz trudno najwyzej poprawisz , pootem to nie wiem czy podejdziesz , zawsze bd cos wazniejszego , pójdziesz do pracy , a teraz jestes na biezaco .

Gość czemu pytaaaam czemu uu
a powiedz mi-czyste lenistwo czy masz problemy z nauką,gorzej zapamiętujesz jestes przysłowiowym "tłumokiem" (bez obrazy i złośliwosci:P)

Gość gsahshs
Nooooooooooooooo :) Nareszcie :) Ja tez w maju podchodzę .

Gość czemu pytaaaam czemu uu
aż sobie zapisze temat w ulubionych i czekam na Twój odzew a przede wszystkim UCZ SIĘ CHŁOPIE powtórz sobie wszystko napewno dasz radę! jak czlowiek chce to w trzy tygodnie więcej się nauczy niz przez cale zycie.

Gość gsahshs
o wlasnie ja tez zapisze ;d

Gość ___maturą___
Szczerze mówiąc to czyste lenistwo.. Ale cóż teraz trzeba się męczyc:D no nic dobranoc wam i do popisania kiedyś w maju:D jeszcze raz dzięki:):*

Gość gsahshs
Ok . Powodzenia :D

Ja mam mature:) A jak przystepowalam do niej to od dwuch tygodni nie bylo mnie juz w domu.Wzielam ze soba ksiazki i szczoteczke do zebow xD.Cale zycie mam takiego farta xD.Dzien w dzien impreza az do matury,a i tak zdalam:) Po maturze trzeba bylo oblac i oblewalam jakich rok,a pozniej sie z Polski wynioslam;D Cale zycie spontan.Fajnie bylo. a ogolnie to kiedys moj dobry kolega powiedzial mi takie slowa:"dziewczyna bez matury-to nie wypada"

Ja mam mature:) A jak przystepowalam do niej to od dwuch tygodni nie bylo mnie juz w domu.Wzielam ze soba ksiazki i szczoteczke do zebow xD.Cale zycie mam takiego farta xD.Dzien w dzien impreza az do matury,a i tak zdalam:) Po maturze trzeba bylo oblac i oblewalam jakich rok,a pozniej sie z Polski wynioslam;D Cale zycie spontan.Fajnie bylo. a ogolnie to kiedys moj dobry kolega powiedzial mi takie slowa:"dziewczyna bez matury-to nie wypada"

Gość tolko ja ja buduja dam
taaa, ja tez znam takie osoby bez matury. poprostu czarna rozpacz, zal i łzy. tu nie chodzi o prace, ale z takimi ludzmi nie idzie rozmawiac. "łaaa po co mi matura, ja madrzejszy od niejednego magistra" tak jasne, a nawet nie wie na czym polega uczenie sie, studiowanie, poszerzanie horyzontow, zdobywanie wiedzy ogolnej i oglady. maja tak spaczone i ograniczone poglady na niektore tematy. po 10 min rozmowy idzie juz rozpoznac taka osobe - omijam ich szerokim lukiem, nie lubie osob bez ambicji i z tak spaczonymi pogladami. zauwazylam, ze 100% takich osob uwaza sie za lepszych i madrzejszych od osob wyksztalconych.

Gość .....Maturą
Hej wam to znowu ja:) zdałan wszystko i czekam na maj i wszystko jest ok.. Hehe