Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Volume6

Najwieksz har cor w zyciu

Polecane posty

gdy szlam do domu z dzikiej imprezy;D napotkałam samochod ktory sie zatrzymał i chcial bym weszla do srodka... ;D ja bylam zdenerowwana i wkurzona - bo milam daleko do domu... i na szybko musialam ccos wymyslic;) pow. aby poczekali ci kolesie w nim;] a ja niby poszlam po bluzke do" kolezanki"ktora mieszkala niby w domku obok... i szybko poszlam .. potem przez plot .. bloto... trawy... az do lasu szybko uciekałam przez niego do domu;D bylo masakrycznie.. ale dotarłam;p

Gość samoch z osobowoscia
chcial cie zgwalcic? o.O

o.0 nawt nie wiesz czego chcieli ;] zapewne chcieli cie wyruch*** pozadnie ;] to mugl byc twoj naj lepszy wieczor w zyciu lub naj gorszy !

Gość prawiczek  maciej
volume 6 jestes kobietą czy męzczyzną

oszalałes? nikt mnie nie bedzie ;D ..... hahaha;D wole normalnie a nie jakies tam.... ;]

no mialm taki:P Byl sobie wieczor i czekalam na mojego bylego.Umowilismy sie i sie cos spoznial(co bylo bardzo w jego stylu:/ ).No ale patrze podjerzdza BMW czarne on podobnym jezdzil i czesto z kuzynem:/ i patrze dwuch gosci siedzi mysle wiadomo czemu sie spoznil,a ze sie nie znam na samochodach i nie przygladam sie szczegulom(tymbardziej,ze slepa jestem,a bylo ciemno juz) poderwalam sie,podbiegam do drzwi,otwieram,siadam.Juz chcialam wyskoczyc z geba,ze jak zwykle sie spoznia,a tu nagle patrze...to nie ten samochod.W srodku siedza dwa karki.Tego przede mna to nie widzialam,bo sie nie obrocil nawet jak wsiadlam.Wiec mowie:"yyyy sorki chlopaki ale zaszla pomylka..." a ten co go widzialam mowi do tego przedemna:"no blokuj te drzwi jedziemy w pizdu do lasu!!".I zablokowali te drzwi zanim zdarzylam je otworzyc.No i mi wtedy tentno zaniklo.Siedze tam i nie oddycham,a oni nic nie gadaja:/ no i sie odwraca ten przedemna wkoncu i sie smieje i krzyczy"siemanko co tam slychac??Mialam ochote mu najebac ale nie mialam sily,bo jeszcze bylam w ciezkim szoku.I jeszcze mnie tam umoralnial,ze teraz sie dziesiec razy zastanowie zanim wsiade do auta(niekoniecznie znanego).To byl kolega ze szkoly jeszcze xD.

To było tak...jechałem sobie rowerem,jadę,jadę,nagle patrze w prawo: drzewo. To znowu jadę,jadę i nagle patrze w lewo: a tam też drzewo. I tak jadę,jadę i znowu nagle patrzę w prawo: drzewo,no to jadę dalej,jadę,jadę,patrzę nagle lewo: a tam też drzewo. Potem drzewo w nagle patrzę jadę w prawo znowu nagle jadę a tam patrzę.

Gość kakakakaka
14 lat narabałem sie z kolegami (2 piwka i bomba), biegniemy przez ulice narąbani policja jedzie i ciach na sygnale za nami, godzina koło 22-23, no to my w nogi (teraz na pewno bym wszystko wyjaśnił, ale wtedy sie nie myślało), kumple uciekli mnie samochód jedzie ze mną, ja ciach przez płot jeden wysiadł i leci za mną, drugi policjant jedzie na około, zeskoczyłem z górki na żwir (około 4 metrów) ręce rozwalone całe pocharatane, ale dalej uciekam, policjant ze mna po chwili słysze BUM (wystrzał) kupa już w majtach, ale lece dalej znów BUM za 2 razem po prostu mnie poraziło stanąłem jak wryty. Potem komisariat i do domu, dalej już nudy, ale tamte przeżycia zostanie do końca we mnie, mimo, ze policjat powiedział moim rodzicą, że oddał strzały ostrzegawcze (w powietrze) to i tak nigdy sie bardziej chyba nie bałem.

Gość o chryste panie /
zrobiłam kupe w realu /