Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślooonaaaa

Wytrysk u mężczyzny

Polecane posty

Gość Zamyślooonaaaa

Hej Mam pytanko. Od jakich czynnikow zalezy wytrysk u faceta? Pytam konkretnie o to ze jeden facet przy jednej partnerce ma wytrysk bardzo szybko, a przy drugiej wytrysk pojawia sie po kilku minutach seksu. Faceci co wolicie? Seks z jakim wytryskiem? Dziekuje za odpowiedz ;****

Gość Zamyślooonyyyy
Chyba jesteś jeszcze bardzo młodziutka. U jednych następuje szybko, a u innych po kilku minutach? Uśmiałem się. Słabych masz zawodników w tym gimnazjum.

Gość jefefefefe
hahahahahahaha dobre ....

zależy od ciśnienia w jajach. Trzeba ścisnąć rękami i wytrysk murowany, tzn zesra się bólu, jeśli sraczką to będzie wytrysk z efektami kolorystycznymi.

Gość bmb ale z ciebie kretynek

a czy aby na pewno, jesteś tego pewna? Bo jednego czego ci brak to poczucia humoru, a autorce wiedzy. Bo jeden autorko ma przedwczesny wytrysk, a drugi jest normalnym męzczyzną hahahahahaha

Gość im krócej tym lepiej
sytuacja jest taka,że najlepszy jest jak najkrótszy seks i w związku z tym jak najszybszy wytrysk.Wynika to z tego ,ż e nikt nie lubi długo pchać swego członka czyli swe zdrowie w obce cipska,taka już jest męska fizjologia i nic na to sie nie poradzi!haha

Gość juum
Blondynku poziom twoich żartów jest żenujący . tyle w temacie stary pacanie

Gość bmb to prawiczek

Gość juum
to nie jest prawiczek to stary dziad piszący bzdety

wy chyba nawet gimnazjum nie skończyliście, skoro nie potraficie przeczytać ze zrozumieniem 2 zdań po polsku :o ona pyta o JEDNEGO faceta, nie kilku 🖐️

Gość Zamyślooonaaaa
Dzieki za fajne odpowiedzi ;) Nie jestem z gimnazjum;D spokojnie mam juz te czasy za soba ;D fajnie ze niektorzy czytaja ze zrozumieniem bo wlasnie pytalam o 1 faceta i dwie laski!!!! Wiem dobrze o tym ze kazdy facet jest inny!! Ale czy cieszyc sie ze jest sie ta laska z ktora dochodzi dluzej czy mam sie martwic tym?