Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejgnes

Usuwanie pieprzyka

Polecane posty

Gość Ejgnes

Co zrobić z naruszonym pieprzykiem, usuwac czy nie? jakich polecacie chirurgow w czestochowie badz okolicy?

Dermatolog, wymrozi go. Chirurg ? no costy, moze po ugryzieniu komara odrazu do alergologa bo bombelek swedzi ;) ??

Gość najpierw do dermatologa
Idź do dermatologa, on oceni go, zbada, a jak uzna za stosowne, skieruje Cię do chirurga. Wycięcie jest lepsze bo daje obraz, czy było to niegroźne znamię, a jak jest podrażnione to lepiej tak zrobić.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja pare dni temu usunelam znamie i mam spokoj,teraz czekam na wynik.Więc ja mowie zdecydowanie usunąć

Gość kuosa
Słuchajcie bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to mozna zrobić z kasy ??? czy tylko na priv ?????? A jak z kasy to jak wygląda cała procedura, tzn. do kogo iść na starcie??

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
poszlam do ogólnego po skierowanie do chirurga ,u chirurga umówiłam sie na termin na usuniecie i to było wszystko.Pare szwow,kilka razy do kontroli

Gość kuosa
Pytam bo mam taki mały brązowy odstający na szyi. Denerwuje mnie już od dziecka. Wszędzie piszą,że można to usunąć w prywatnym gabinecie chirurga- metodą wymrażania, albo wyciąć. Koszt wynosi ok. 300 zł. w zależności od miasta i gabinetu (kazdy ma swoje cenniki) Wolała bym mieć te 3 stówki w kieszeni i podobno na koszt funduszu też można się tego pozbyć. Zastanawiam się tylko czy każdy lekarz w przychodni rodzinnej chętnie od razu da skierowanie do chirurga, w końcu nie jest to jakaś sprawa wagi życia lub śmierci (??) :|

Gość kuosa
Kant dupy może napisz coś więcej na ten temat. Każdy tylko pisze żeby oznajmić że ma to już za sobą i na tym temat się kończy

Gość nsconc
Pieprzyki się wymraża w ogóle? Zawsze słyszałam, ze wycinać, nigdy wymrażać! Trzeba iść do lekarza rodzinnego i on daje skierowanie do chirurga - i tyle.

Gość ghjkl
masz przecież napisane przez hhhhhhhhhhhhhh co pokolei zrobila,przygłupia jakas jestes czy co? Gdzie Ty kobito mieszkasz że w takich prostych sprawach sie nie orientujesz?

Gość ghjkl
a tak przy okazji, nie wiecie może czy taki ogromny piepszyk z włosem też można usunąć? Mam takie dwa, jednego na brodzie, a drugiego na czole. Wnerwia mnie to jak cholera!

Gość ghjkl
piepSZyk??? Tłumoku,analfabetko!!!!!

Gość ghjkl
może ktoś mi w końcu odpowje bo nie lubie tak gadac sama do siebie!

Gość ghjkl
a wogóle wszyscy jesteście poje***i!!!!!

Gość ghjkl
dziecko do lekcji weekend juz sie konczy.

Gość ghjkl
jeeezu długo mam jeszcze pjerdolic do siebie, niech mi ktos wreszcie odpisze!!!!!!! Bezrobotna jestem i się nudze, każdy facet mnie olewa,nikt mnie nie chce i mam kompleksy. Siedze całymi dniami na necie i wypisuje te pierduły pod różnymi nickami !!!!!!!!!!!!! ;(