Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -----niewierzaca---

czy wierzycie w prawdziwa milosc?

Polecane posty

Gość jedna mała m
Przez 8 lat mój partner fundował mi istny horror. Długo wszystko tłamsiłam w sobie, bo był chory. Wreszcie wszystko we mnie pękło. Zaczęłam mu oddawać to co dostałam od niego wcześniej. Przeżył szok, uspokoił się, ale machina już za bardzo ruszyła do przodu i nie można jej było zatrzymać. Dziś wiem, że żegnając się z nim zrobiłam to co najlepsze. Nie szukam miłości, bo swoją przeżyłam dawno temu. Teraz cieszę się ze spokojnego domu i uśmiechu dziecka na twarzy.

Gość na koncu naszego zywota
a ja mysle wracajac do tematu glownego ze o prawdziwej milosci mozemy powiedziec na koncu swojej drogi zyciowej. Bo jak widac powyzej moze nie wszystkie panie ale wiekoszosc wychodzila za maz przeciez z milosci i byla przekonana ze to ten jedyny na cale zycie po czym rzeczywistosc szybko zweryfikowala ich nadzieje. Nieraz tez nam sie wydaje ze nie wyobrazamy sobie bycia z kims innym, ze ciezko nam bedzie zaufac, zbudowac nowy zwiazek itd ale tak naprawde nigdy nie mozemy powiedziec na 100% tak to byl moj jedyny bo toz za rogiem moze na nas czekac wlasnie TA milosc. Wiem sama po sobie na poczatku jest ciezko ale w pewnym momencie pojawia sie facet ktory tak Cie zafascynuje ze byly to juz naprawde tylko wspomnienie. A czy to jest milosc sie okaze. Zawsze kochamy pomijam osoby ktore moga byc z kims bez zaangazaowania ale wiekszosc z nas jest z druga osoba z milosci i jezeli za 30, 40 lat po wszelakich burzach, po wzlotach i upadkach ta osoba nadal jest przy nas i nie patrzymy na nia z nienawiscia wtedy mozemy powiedziec tak to jest prawdziwa milosc.

Nie wydaje mi się żeby to lata stazu bycia ze sobą wskazywaly czy to miłość czy nie:) Małżeństwa z milości sa bardzo rzadkie, z reguły ludzie są ze soba z niewłaściwych powodów:)

Mułła Nasrudin znalazł się w bardzo delikatnej sytuacji. Romansował z trzema kobietami jednocześnie i każdej obiecywał małżeństwo. W końcu zaczęły naciskać na niego żeby spełnił swoje przyrzeczenia. Nie wiedział co począć i poszedł zasięgnąć rady prawnika. proponuje żebyś pozwolił powiadomić gazety, ze popełniłeś samobójstwo, potem przeprowadzimy fikcyjny pogrzeb i to rozwiąze twoje problemy Natychmiast zabrali się do dzieła. Kiedy prawnik dzwonił do gazet , Mułla czynił niezbędne przygotowania z przedsiębiorstwem pogrzebowym. Pogrzeb robił wrażenie. W odpowiednim momencie uroczystości żałobnicy okrążali trumnę ostatni raz żegnając zmarłego. Były tez trzy jego dziewczyny. biedny Nasrudin, byłeś gnidą ale będzie mi ciebie brakować- westchnęła pierwsza patrząc na ciało. zegnaj Nasrudin szkoda ze rzeczy nie potoczyły się tak jak planowaliśmy- szlochała druga. A trzecia była rozwścieczona. Ty plugawy draniu! Umierasz po tym jak obiecałeś ze się ze mną ożenisz?!!!!!!!! Za to cie zastrzelę chociaż jesteś martwy!!!! przynajmniej będę miała satysfakcję krzyczała - wyciągając rewolwer z torebki i celując w mułłe. "Zaczekaj, nie denerwuj się tak! Krzyknęły zwłoki- ożenię się z tobą!"

Gość jedna mała m
do niewierzącej Też w desperacji powiedziałam exowi, że wyciągnę jego brudy. Nigdy bym tego nie zrobiła. Nie przejmuj się jego straszeniem.

Gość gość
prędzej w duchy uwierzę niż w prawdziwą miłość,ale taką na śmierć i życie,taka tylko w książkach i filmach istnieje.......

Gość gość
ja wierze

Gość gość
wierze ale nie spotkalam.chociac podobalo mi sie kilku.zaluje ze nic nie wyszlo.tesknie za kims ale nic z tego nie bedzie.