Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -----niewierzaca---

czy wierzycie w prawdziwa milosc?

Polecane posty

Gość -----niewierzaca---

czy mozna taka spotkac? Czy prdzej czy pozniej jest to samo? Czyli brak szacunku, zrozumienia...

Gość jaaaasne
że wierzę bo ją spotkałam!

Gość -----niewierzaca---
jak poznac,ze to ten jedyny? tylko wlasna intuicja? Przeczucie czy jakies specyficzne objawy?

Gość jaaaasne
jak "JĄ" spotkasz to będziesz wiedziała:)

Gość -----niewierzaca---
jaaaasne mysle,ze wiem...ale wszystko minne jest tak skomplikowane...Poza tym ja pozwolilam mu odejsc z kwitkiem...i nie wiem czy go jeszcze kiedykolwiek spotkam lub zobacze :-(

Gość jaaaasne
jak to?! wiedząc, że to TEN, pozwoliłaś, aby odszedł?!

Gość -----niewierzaca---
wiem...nie moge sobie wybaczyc,darowac. Ale chodzi o to,ze jestem jeszcze w zwiazku, wktorym nie powinnam byc juz dawno.Mam dziecko,moj partner jest skonczonym draniem,dzis mialam kolejna awanture :-( czuje sie nic nie warta,moze dlatego pozwolilam mu odejsc..nie wiem...moze bedzie taki sam..moze nie powinnam z jednego zwiazku pchac sie w drugi..ja juz tak malo wiem.. Nie mam nikogo z kim moglabym porozmawiac..ale wiesz? Ja czuje,ze to ON. Tylko co mam poczac teraz?

Gość jedna mała m
jeśli to prawdziwa miłość to będziecie razem wcześniej czy później

Gość jedna mała m
dziś pożegnałam się z ex mężem na zawsze. Mam nadzieję, że przeżyję prawdziwą miłość.

Wierzę, kocham od 7 lat moją pierwszą miłość. Wciąż tak samo szalenie.. nie ma dla mnie innych mężczyzn.

Gość jedna mała m
Malutka_24_ moim zdaniem czlowiek tylko raz w zyciu kocha tak naprawdę Malutka jestem tego samego zdania.

Gość -----niewierzaca---
myslisz? Jak? jesli nawet ja czuje,ze to on, to czy ON czuje to co ja? Jak to poznac?

Gość jaaaasne
zostaw "skończonego drania"! i szukaj tej swojej prawdziwej miłości!

Gość jedna mała m
w błysku oka. Ale dostrzegłam to za późno.

Człowiek tylko raz w żcyiu kocha w określony sposób. /zauważcie, że kiedy jest się młodym kochanie przychodzi łatwej, żcie wypłukuje z nas cały romantyzm i idealizm i po latach miłość spełna rolę opowieści biblijnej.

Gość jedna mała m
Kajtuś. To chyba nie jest kwestia wieku. Myślę, że właśnie prawdziwą miłość cechuje romantyzm i idealizm. Mnie jakoś za szybko nie przychodziło zakochiwanie. Tak naprawdę zakochałam się raz ale mocno.

Może masz rację.. ale ja zauwazylam w sobie taką tendencję malejącą:) tzn. im większ ekopy dostaję od życia tym trudniej mi zaufac komukolwiek, a co dopiero pokochać. Mam swojego skarba od wielu lat i to byla milosc tzw. "od pierwszego wejrzenia" ale dzis.. jakbyśmy się (odpukać) rozstali.. oj, nie wiem czy bym mogla życ z kims innym, ciężko powiedzieć, raczej nie.

Gość jaaaasne
a ja tam nadal jestem niepoprawną romantyczką chociaż mam już swoje lata i staż małżeński też nie jest mały:)

Gość -----niewierzaca---
wiesz jaaasne... to chyba nie jest takie proste...choc moze wlasnie jest... Ja nic nie czuje..oprocz tego,ze jestem nikim..ze juz nic dobrego mnie nie spotka...moj facet mnie wykonczyl a oddalam mu cala siebie.. Ale musze zmienic swe zycie..MAm 32 lata i dzis obiecalam sobie,ze nigdy juz wiecej nikt tak mnie nie potraktuje,ze nikt tak do mnie nie powie ani na moja rodzine.. A TEGO faceta widuje od 4 lat...zawsze cos iskrzylo,ale widocznie nie na tyle, by ktores z nas zrobilo jakikolwiek ruch :-( On byl moim sasiadem.Ale ja sie przeprowadzilam a on pozniej i nie wiem gdzie,dokad. I wczoraj stojac przy kasie w Tesco natknelam sie na niego!!Bylam z synkiem. Podszedl do mnie,rozmawialismy chwile,zapytal o mojego faceta i odprowadzil mnie kawalek..I tak na mnie patrzyl...A pozniej ja przeszlam na druga strone ulicy i pozegnalismy sie a on jeszcze stal w jednym miejscu,patrzac gdzie ide...Nie wiem..Czuje cos niesamowitego..czuje sie swietnie przy nim,mimo tego,ze nic specjalnego sie nie dzieje.MAm 32 lata a nogi przede mna ugiely sie jak nastolatce..On jest starszy...jakies 15 lat..

Gość jedna mała m
Kajtuś Z moim ex mężem to była mieszanina zauroczenia i burzy hormonów. Nie mogę z nim żyć dalej to wiem na pewno. Zachowałam w sobie wiarę w ludzi i mogłabym żyć z kimś kogo bardzo kocham. Co w przypadku ex męża nie istnieje.

Gość jedna mała m
niewierząca Może tracisz szansę na spotkanie prawdziwej miłości ?

Gość Anq26
tak

Gość jaaaasne
niewierząca--Ty bardzo potrzebujesz miłości..nogi się ugieły..coś sie dzieje..to spotkanie dodalo Ci siły i odwagi aby inaczej spojrzeć na swoje życie. Zobacz sama..tylko jedno spotkanie z TYM facetem a ile emocji!

ja tez odeszlam, myslalam ze potrzebuje czegos wiecej, spotykałam sie z jakims nażelowanym kierownikiem jakiejs kretynskiej firmy. Wiecznie czuł sie brudny, a jego mieszkanie było sterylne. Oczywiscie mial kupe siana i wiele do zaoferowania kobiecie ale on sam byl beznadziejny, Koszmar!!!!!

Gość jedna mała m
niewierząca Tkwiąc w takim związku niszczysz siebie, dziecko i przy okazji partnera też. Tracisz poczucie własnej wartości a tak nie powinno być.

Gość -----niewierzaca---
tak? co powinnam zrobic? jestem w nieudanym zwiazku..z malym dzieckiem.. mysle o NIM juz dobry czas..pzregapilam tyle szans..A moze on jest jedynie zainteresowany seksem? Bo tak naprawde dlaczego ON nie zrobil zadnego kroku?

Gość jaaaasne
i bez znaczenia jest wiek jeżeli się kocha.

Gość jaaaasne
a czy wie o tym co czujesz będąc w obecnym związku?