Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tośka24

nie mogę zajść w ciążę!!!!

Polecane posty

Witam! Proszę o podzielenie się doświadczeniami - jestem mamą 2letniego Smyka - od sierpnia zeszłego roku staramy się o drugie Dzieciątko - bez skutku okazuje się, że nie występuje u mnie owulacja, lekarz mówi cś o in vitro lub adopcji, zlecił badania hormonów i nasienia - czy jest szansa na zajście w ciążę w takiej sytuacji? jak wygląd leczenie?

Ojejku :( bardzo mi przykro z tego powodu :( niestety nie umiem pomuc mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze jakos sie ulozy trzymam kciuki :) dla Ciebie 🌼

Gość czarnego nicka mi nie puszcza!
Skoro coś przebąkiwane o braku owulacji polecam udać się do dobrej kliniki leczenia niepłodności Tam zrobią dokładne badania, zlecą leczenie, a jak nadal nie będzie wychodzić zaproponują alternatywne metody poczęcia Dziecka. Ja tak się plątałam po różnych "specjalistach" co to tylko kasę wyciągali i z ozbrajającym uściechem stwierdzali "się uda!" "damy radę" 4 lata. W końcu trafiłam na Kobitkę, która od razu mnie pokierowała do przychodni specjalizującej się w zaciążeniach. Po toszkę ponad roku prób na wszelkie możliwe sposoby podjęto decyzję o inseminacji............załapało za pierszym razem i od razu Parka:) Owulację w dzisiejszych czasach da się pobudzić,indukować......... myślę, że skorzystanie z porad fachowców w dziedzinie da pozytywne/upragnione skutki, może nawet w trybie naturalnym....... Trzymam kciuki:)

a czynaprawdę jest konieczność wysłania mojego męża na seminogram? jest on strasznie niepocieszony perspektywą całej tej procedurt, a skoro problem jest we mnie a nie w nim to po co? czy w podobnej sytuacji Wasi mężowie/partnerzy byli wysyłani na podobne badania?