Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiaxxx

Co się dzieje?

Polecane posty

Gość katiaxxx

Znamy się z moim facetem i spotykamy od roku. Znamy bo jesteśmy razem dopiero od niedawna, od jakiś 5 miesięcy. Na początku pożądał mnie bardzo , mówił ,że ma ochotę zawsze ,chcial się kochać zawsze. Od października (czyli miesiaca od kiedy jesteśmy razem) cos zaczęło się psuć. Cchciał rzadziej ,ale dalej często. Na początku mówił ,że chce się kochać 3 razy dziennie czasem 2 jak nie będzie czasu tak bardzo mnie pożąda. Potem chcial już 2 razy dziennie czasem raz.. potem było tak ,że kochaliśmy się raz ,a były takie dni ,że wogóle. Teraz jak zapytałam się go jak czesto by chcial to powiedzial ,że jak najdzie go ochota, ,że przecież tego się nie da określić itd ,że jego znajomi kochają się max 1, 2 razy w tyg ( w co jakoś nie wierzę). I teraz nawet jak przyjeżchal po calym tyg to kochaliśmy się raz. W sjumie drugiego dni też raz ,ale nie bardzo mial wtedy ochotę... Nie wiem co się dzieję ,zawsze mial ochotę na seks teraz mowi ,że mu się nie chce coraz częściej ,ale ja czuję ,że to jest zwiazane ze mną. Może zrazil się naszymi ciagłymi kłotniami ,a może zbrzydłam przez ten rok mimo ,że nie przytylam itd? Sama już nie wiem :((((

Gość katiaxxx
up

Gość lo matko swinta
zatrudnij sie w burdelu, bedziesz miec i 10x dziennie:P

ale masz kurwa problema!ja z moim od ponad miesiaca seksu nie uprawiam i jakoś mnie pipka nie swędzi, mogę z chłopakiem, gadać, oglądać tv, przejsc sie a nie tylko ruchac!!! polecam to samo, , no chyba że masz mózg miedzy nogami :o

Gość katiaxxx
ale ja go nie zadręczałam tylko sie klociliśmy. nie mogłam mu we wszystkim potulnie potakiwać. Na poczatku znajomości bywałam bardziej nie przyjemna dla niego.. on mowi ,że to nie jest spowodowane mną ,ale nie ma ochoty ostatnio ... ale ja w to nie wierzę wiem ,że to jest wlaśnie mna spowodowane

Gość katiaxxx
ostatnio przyniosłam z pracy stringi i pejcze a on zamiast mnie kochać powiedział że idzie na piwo !!

Gość katiaxxx
i co to jest niby normalne żeby się spotykać codziennie i seksu ponad miesiąc nie uprawiać? nie żartuj... najdziwniejsze ,że z innymi facetami takiego problemu nie miałam..

Gość ttrrtriapgg;df
ma kochanke

Gość katiaxxx
Bo ja nie chce się kochać ,,caly czas" chcę tylko żeby mnie poządal tak jak wczesniej... wczesniej to nawet ja mu często odmawialam ,a on chcial jeszcze 3 raz, jeszcze 4...a teraz rzadziej...

lepiej zadbaj o to zeby Cie zapragnal ,nie daz do seksu daj sie zdobyc ,badz cierpliwa . ciekawe jak wyglada wasz seks ,moze nudny dla niego ,tak juz jest po czasie .

Gość katiaxxx
nie sądzę żeby miał kochankę... po pierwsze zawsze chce zebym do niego przyjechała,albo on do mnie chce po drugie zawsze odbiera tel... czasem czuję ,że ma ochotę w tamtym go jak się spotkalismy to miał ,ale za tym pierwszym razem..

Gość katiaxxx
sorry mialo byc w ,,tamtym tyg"

Gość katiaxxx
obawiam się że on w sekrecie sprzedaję swą sperme do banku nasienia i przez to nie ma w jądrach "nabojów" :( i popęd mu spadł... tylko jak go przycisnąć żeby sie przyznał?

Gość katiaxxx
otulona snem... no może i racja. Często mu mowię ,że ubiorę coś seksownego jak sie zobaczymy itd.. może to jest bład ,że sama mu się narzucam... zresztą przez to wszystko sama już tracę ochotę powoli..Bo wcześniej by mnie poządal nawet jakbym ubrala worek na ziemniaki

Ty mu niemow co ubierzesz tylko ubierz i zaskocz ,badz zaskakujaca ,lekko nieprzewidywalna a tak to on ma wrazenie ze juz nic go od Ciebie nie spotka.stajesz sie nudna i te klotnie tez nie sa najlepsze .ma je w pamieci .

Ty sie ciesz ,ze zszedl do jednego razu,bo w przeciwnym razie piasalabys ,,Moj chlopak to seksocholik",a to juz choroba do leczenia. Nikt Ci nie powiedzial,ze faceci nie lubia narzucajacych sie i namolnych kobiet?,pomysl przeciez oni sa zdobywcami,lowcami,a jak im zwierzyna sama pod dwururke wlazi,to staje sie to czyms normalnym i nudnym.

Gość naprawdę uprzejme pytanie
On się czuje osaczony , jesteś zbyt inwazyjna

Gość katiaxxx
chyba macie racje... Może za często mu wspominam o tym seksie i wogóle..

Gość oktawiusz maciek
a dlaczego Ci tak zależy na tym seksie???

Gość katiaxxx
bardziej niż na samym seksie zależy mi na jego pożądaniu. Jak mnie nie pożąda wlasny facet to czuje się nieatrakcyjna. Nie mam wielkich potrzeb choc lubię seks, ale zmartwilo mnie to ,że kiedyś mial taka ochotę ,a teraz ma ją rzadziej

Gość oktawiusz maciek
a nie za często ten seks z nim uprawiałaś?

Gość katiaxxx
uprawiałam z nim nawet jak nie miałam ochoty zeby jemu było przyjemnie.. czasem mu odmawialam ,ale dopiero przy 3 , 4 razie...a i tak nieraz mnie przekonywał na ten 3 raz. może to był mój bład

Gość oktawiusz maciek
seks należy uprawiać co jakiś czas moim zdaniem a nie kilka razy na dzień.A w jaki sposób on Cię przekonywał do tego seksu wielokrotnego?

Gość katiaxxx
no normalnie zaczynal mnie calować i mnie namawial rozbierał... Albo jak gdzieś jechaliśmy to skręcl w boczną drogę o mowił ,że ma ochotę...

Gość katiaxxx
były takie 2 miesiące ( wrzesien październik) ,że kochaliśmy się codziennie dzien w dzień 2 ,albo 3 razy.. nie chcialo mi się tak często ,ale on wtedy bardzo chciał

Gość oktawiusz maciek
a dawno go znasz?Może jadł jakieś afrodyzjaki, albo coś go podniecało. A czy to przypadkiem nie były jego widzimisie? Kim on w ogóle jest?