Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiaxxx

Co się dzieje?

Polecane posty

Gość katiaxxx
znam go od roku.. jest normalnym facetem a przynajmniej tak mi sie wydaje. raczej nic nie jadł ;)

Gość oktawiusz maciek
a ile macie lat mniej więcej? po co mu seks codziennie dzień w dzień był potrzebny?nie mogłaś mu wytłumaczyć że to nudne tak co dzień?

Gość katiaxxx
mogłam ,ale miał ochote to się kochaliśmy czasem już mi się nie chcialo ,ale mnie przekonywał...ja mam 22 on 31

Gość oktawiusz maciek
a może od początku zależało mu na seksie a nie na Tobie?

Gość katiaxxx
może.. ale z drugiej str chcial się spotykac codziennie poświęcal mi tyle czasu ,wozil mnie do mojego miasta mimo ,że to daleko

Gość oktawiusz maciek
czyli ile razy już z sobą seks uprawialiście mniej więcej?Jeżeli było to dzień w dzień,po 2,3 razy?

Gość oktawiusz maciek
co z tego że się spotykaliście codziennie, skoro codziennie seks, i to dla seksu były te spotkania być może?

Nie daj mu przez miesiac to wtedy sie rzuci na Ciebie. Myślisz ze cale zycie sie ma pozadanie do jednej osoby? Grunt by mimo braku pożądania szaleńczego ktore na poczatku występuje a potem przygsa nadal pragnąc ale juz z miłością a nie chemicznym zakochaniem. To jest sztuka ze gdy takie pozadanie i chemia znika chce sie byc z druga osoba. Chce sie byc a nie tylko pieprzyc.

Gość oktawiusz maciek
albo zamierza Cię rzucić, albo już nie chce tyle seksu.A co teraz w ogóle nie chce?

Gość katiaxxx
nie wiem ile razy uprawialiśmy seks ,ale bardzo dużo. chce ,ale rzadziej. zobaczymy czy dzisiaj bedzie chciał oby tak. Nie wiem może i były dla seksu ciężko mi ocennić ,ale czułam ,że byl zakochany we mnie ,a teraz to jakby przygaslo trochę..

Gość katiaxxx
w każdym razie chcialabym żeby mnie i kochal i pożadal