Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta_piekna_osobka

Jakie Paliwo?

Polecane posty

Gość ta_piekna_osobka

Pomóżcie! Wczoraj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać.

Gość jak  nic jesteś blondynką
:D:D:D wlej olej rzepakowy, to uniwersalne paliwo do wszystkich typów silników:)

To musi byc prowokacja, nie mozna byc tak tepym zeby nie wsadzic nosa do wlewu i powąchać, chyba ze ja nie wiem jak bardzo mozna byc tępym :o

Gość a jaki kolor auto ma
?

Gość a jaki kolor auto ma
oo ładny :D

Nie do konca wiem jak wyglada seledynowy bo jestem tylko gupim chujkiem, kojarzyl mi sie zawsze z morskim i wlasnie widze ze dobrze mi sie kojarzyl.

Gość ta_piekna_osobka
dziś w drodze do pracy auto odmówilo mi posłuszeństwa. auto ludzie pomogli mi zepchnąć na pobocze. a ja dalej nie wiem co wlać ;( samochód do skoda octavia, nie jest seledynowa tylko biała może kupię po 5 litrów benzyny i dizla i bede wlewać raz to, raz to? Pomocy :(

Gość ta_piekna_osobka
dziś w drodze do pracy auto odmówilo mi posłuszeństwa. auto ludzie pomogli mi zepchnąć na pobocze. a ja dalej nie wiem co wlać ;( samochód do skoda octavia, nie jest seledynowa tylko biała może kupię po 5 litrów benzyny i dizla i bede wlewać raz to, raz to? Pomocy :(

Gość aaafrf
lubisz palcowe?