Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja-em

Kolejna jego zdrada

Polecane posty

Po raz drugi dowiedziałam się o zdradzie mojego partnera...Pierwszy raz mu wybaczyłam ale teraz czuję,że nie mogę...Pokłócilismy się bardzo i mój partner wyszedł z domu na tydzień potem wrócił mówił,że kocha itp. Uwierzylam mu. Ale na NK napisala jakaś kobieta o wszystkim co robili i,że u niej był przez te dni..Tydzien go męczyłam aż w koncu się przyznał.A teraz czuję sie jak zbity pies...Nie dam rady mu wybaczyć. To za wiele jak na mnie. Nie roumiem tego, twierdzi,ze tak bardzo mnie kocha...Chyba nie powinno się dawać drugiej szansy, ja dałam i zostałam poniżona drugi raz...Ja chyba wariuję.

Gość naprawdę uprzejme pytanie
on sie nadaje do psychologa a ty musisz od niego odpocząc - to na początek

Chyba macie rację. Nie umiem już wybaczyć zdrady.Nie potrafię zrozumieć dlaczego to robi...Czuję się okropnie, to ze mną musi być coś nie tak bo przeciez mnie zdradza.Musi być jakiś powód?

Nie męcz się z tym dupkiem. Będzie zdradzał dalej i oszukiwał :( nikt się tak szybko nie zmienia :( Wiem ,że będzie boleć ale nie marnuj sobie z nim życia daj szanse na to aby to ktoś porządny mógł przyjść do twojego życia. :) na pewno kogoś takiego spotkasz:) a on ? hmm tacy się nie zmieniają :(

może potrzebuje wyuzdanego świńskiego seksu, faceci tacy są niestety może ty taka nie jesteś a tamta przyssała się do niego i nie był w stanie odmówić :-O taki ma charakter

Ja właśnie czuję, że powinnam odejść jak najszybciej. I wiem,że teraz to zrobię. On mi nie wierzy,że odejdę ale ja dokładnie czuję,że powinnam i chcę.

Gość asvfvfv
" może potrzebuje wyuzdanego świńskiego seksu, faceci tacy są niestety " Znam mase kobiet które kochaja taki seks . I co ? Wszystkie takie są ? Proszę nie wrzucać do jednego wora

Tak własnie twierdzi. Ze się do niego przyssała.A wiecie co boli mnie najbardziej? Ze wyglada na starą babę. I jak chcecie to podam Wam jej profil na GG i sami zobaczycie. Swoj tez moge podać bo ja nie mam nic do ukrycia.

Dalas mu juz szanse na odkupienie winy,kazdy zasluguje na druga szanse ale nie na trzecia,jak mu teraz ponownie wybaczysz,to bedzie to traktowal jako przyzwolenie na przyszlosc,bo bedzie Cie traktowal jak bezpieczna przystan a nie jak jedyna kobiete.

to nie ma znaczenia,czy młoda czy stara.dziura jest dziura,a Ty się nie męcz,tylko rzuć dziada:P

dziewczyno - nie bylo go przez tydzień a Ty sie jeszcze zastanawiasz ??? . Rozumiem jakiś szał zmysłów , jakieś fizyczne zauroczenie - choć oczywiście nie jest to usprawiedliwienie - ale on sie gził ponad tydzień a Ty sie zastanawaisz co masz robić ??? Trzymaj sie od gnoja z daleka , przebadaj sie , bo jaką masz pewnoęśc ,ze jeszcze Cię czymś nie zarazil - i nawet splunąc bym nie chciala w jego stronę

nieważne jak wygląda itp ważne że twój facet podchodzi luźno do spraw seksu i go uprawia z każdą chętną

o zez kurwa ja pierdole! a ile ty masz lat? zwkla baba, i wyglada nie na 39 a na 49....

Gość nanalaianna
jesli to nie prowokacja, to razdze uciekac!!!!!!!!! jedyne wyjscie, miej dziewczyno swoja godnosc, rzuc chama, niech idzie tam skad przyszedl.

okiennica :D Maja-em pisząc ,że nie wie co zrobić po prostu zastanawia się nad tym czy zabić gnoja , czy nie:P:P:P