Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinister D.

odchodze,mecze sie,probowalem...

Polecane posty

Gość sinister D.

Chce odejsc od partnerki z ktora mam dziecko.Syn ma 7 miesiecy jest dla mnie calym swiatem.Mieszkamy razem,choc ona jest teraz na dlugim urlopie z synkiem w Polsce-mieszkamy za granica.Nie zdradzam jej.Poprostu pare lat temu odeszla ode mnie,bardzo brutalnie oznajmiajac,ze zakochala sie w kims innym.Przebolalem to i przez pol roku ukladalem sobie zycie na nowo,bylo ok.Niezaplanowany zbieg okolicznosci sprawil iz na nowo zaczelismy sie widywac,to nie bylo proste,duzo sie klucilismy,ale milosc w nas odzyla i tak doszlismy po roku do wniosku,ze chcemy miec dziecko.Kochalem ja i staralem sie,aby niczego nam nie brakowalo,poswiecalem jej duzo uwagi-nadal to robie,nie znajduje juz w tym zadnej przyjemnosci,ciagle chodza mi po glowie tamte czasy,gdy mnie zostawila-dowiedzialem sie na jej temat duzo nowych "rzeczy".Nie potrafie sobie z tym poradzic...,tyle razy probowalem,duzo rozmawialismy,ona wogole nigdy nie czula sie winna tamtemu zajsciu...,dusze w sobie zlosc.Z milosci do nienawisci jest krotka droga,nie tesknie za nia,wrecz sie jej brzydze,choc tlumie to w sobie.Ona tez stala sie dla mnie bardzo oziebla,od jakiegos czasu nie zalezy jej wogole na seksie ze mna,odgania pocalunki i nie chce sie przytulac,wiem ze nikogo nie ma,ale ja juz tak nie moge.Swoim zachowaniem sprawia,ze tamte zle wspomnienia wracaja.Jest mi naprawde trudno,bo kocham mojego syneczka i nie chce zeby mial wmawiane,ze "ojciec byl niedobry i nas zostawil...".Czy dziecko oznacza,ze musze sie meczyc...,z drugiej strony ktos napisze,ze lepiej jest sie poswiecic.Mam 26 lat,cale zycie przedemna,pisze byc moze aby sobie ulzyc.

Gość sinister D.
byl ktos kiedys w podobnej sytuacji?

Gość gwoli wyjasnienia...
znasz siebie najlepiej. jesli wiedziales, ze bedzie to do ciebie wracac, ze cie kiedys rzucila, to bylo sie z nia znowu nie wiazac. a teraz? w zasadzie pozostaje tylko szczera rozmowa...i to z nia, nie z nami. powiedz jej to, co tu napisales i zobaczysz, jak zareaguje, jaki jest jej stosunek do waszego malzenstwa i do ciebie. odwagi!

Gość asdfghh
ja mysle ze ty juz podjales decyzje..

Gość ajkamajaka
jesteś tępym fagasem złapanym na bachora, który będzie musiał tyrać na siebie, syna i ta tępą zdzirę, nic ci teraz nie pomoże, bo sam wpuściłeś się w goowno po uszy, tak się załatwia nierozgarniętych jeleni :D

Gość stara zolza
odpowiedz sobie sam.Czy trupa mozna reanimowac?Nie. Zostaje tylko madrze posprzatac po tym zwiazku.A tak na calkiem serio to dam Ci rade, niech syn zostanie jedynym dzieckim.Bo jesli znow sie zwiazesz z inna kobieta, bedzie miala dziecko i znow nie wyjdzie, to tragiczne rozterki Cie czekaja.Naprawde.

Gość sinister D.
tak,to prawda podjalem juz decyzje i to jest naprawde tak jak piszesz Stara Zolza-musze dobrze po tym posprzatac p.s ajkamajaka dziekuje ci za konstruktywna krytyke ciesze sie,ze mam syna,mam tez dobra prace i o strone finansowa tej sprawy nie martwie sie wogole,sadze rowniez ze pod tym wzgledem dojde z nia do porozumienia p.s2 chu.j ci w oko nierozgarniety jeleniu :)

Gość aaaaaaaaaaaewwwa
A jakich rzeczy się mniejwięcej dowiedziales?

Gość sinister D.
jestem z rozbitej rodziny i to chyba stad ten mój pociąg do kłótliwych, nieszanujących mnie kobiet, jak dziewczyna jest normalna i chce stworzyć partnerski związek to zwiewam, a jak traktuje mnie jak spluwaczkę to wtedy za nią szaleje

Gość sinister D.
ten wyżej to podszywacz, dobra muszę spadać do zmywania garów w naszym hotelu, bo właściciel Muhammad będzie mnie prześladował