Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamili

fotelik 9-18kg Ważne

Polecane posty

Gość mamili

dziewczyny, dostałam od znajomych taki właśnie fotelik dla dziecka, ale ktoś zwrócił mi uwagę, że na górze oparcia z tyłu brakuje jakiegoś pręta pod którym przekłada się pasy. Jeśli któraś z was ma taki fotelik - to czy naprawdę jest tam coś takiego? jak się montuje w aucie taki fotelik?

Gość mamili
pomożecie?

A jaki to fotelik??? Bo mogą być 2 sposoby montowania, jeden taki że pasy są tylko z tyłu, drugi taki że pas idzie u góry i wkoło fotelika, z przodu

Gość mamili
no więc tu jest problem, bo tapicerka jest sprana i nie widzę nazwy :( ale na pewno jest bezwypadkowy. Zastanawiam się teraz, czy mogę go używać?

Kurcze, to może pogadaj z tymi osobami którzy Ci go dali czy jest sprawny, powiedz że nie wiesz jak go zamontować bo nie wiesz czy czegoś nie brakuje

Gość mamili
widzisz, to niby proste ale... dała mi go kumpela, która sie rozwiodła, a ten sprzęt obsługiwał jej były, więc ona nie wie :( chyba będę musiała kupić nowy.

A może jakiś sympatyczny pracownik sklepu z fotelikami Ci pomoże? Warto spytać, wyjaśnić że masz fotelik ale nie wiesz jak obsługiwać czy byłby tak miły. Jest wiele życzliwych osób. Albo może ktoś znajomy albo z sąsiedztwa kto ma małe dziecko będzie mógł doradzić jak to zamontować

najlepiej to pojedz do sklepu gdzie mają takie foteliki, zapytaj sprzedwace a co to(pokaz czesc której ci brakuje) a po co.. itd. on ci wytłumaczy, a potem zapytaj co by bylo gdyby tego nie bylo..:) bo jak powiesz odrazu ze masz fotelik... bla bla bla.. to on powie ze ojjj trzeba nowy, zeby u nich kupic, a tak to sie dowiesz:)

Maja, faktycznie, trzeba sprytniej to załatwić i nie zdradzać że się ma fotelik ;) Albo powiedzieć że mamy taki i udawać że chcemy kupić lepszy, to powie czy ten działa czy nie jest kompletny ;)

Gość mamili
dzięki dziewczyny - dałabym wam kwiatka, ale nie umiem ;)

Gość mamili
😘 :)

Gość mamili
o! :)