Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rohy

Kto studiował PRAWO???

Polecane posty

Pamiętacie może jaką mieliście średnią na I roku?

Gość gmkgkffgkgff
marną

Gość hihihi ....*
Taka jak wszyscy czyli nienajlepsza. Na calym roku bylo niewiele osob ktore w ciagu calego trwania studiow jakos sie wybijaly pod tym kontem. Kazdy chcial tylko zdac egzamin a o dobrych ocenach malo kto myslal ... wazne ze zdane sesja zlaiczona zadnych warunkow i powtarzan to sie liczylo. A bywalo ze z przedmiotu nawet polowa roku miala warunek. Ale wszystko zalezy od uczelni. Np do nas przeniosily sie po 1 roku z bardzo wysoka srednia osoby z Rzeszowa ale u nas szybko wylatywaly bo nie dawaly rady.

Gość ale dekiel
u nas czyli gdzie??

Gość hihihi ....*
UŚ i tak w kwestii wyjasnienia zeby przeniesc sie do nas trzeba miec srednia 4.5 a na UJ wystarczy 4.0 ... ciekawe prawda. Dodam tylko ze UŚ zostal zalozony jaki filia UJ i kadra profesorska to glownie absolwenci UJ.

Gość KobietazMarsa
i co robicie po prawie?

Gość hihihi ....*
Czesc nie ma pracy duza czesc dostala sie na aplikacje i albo pracuja w kancelarii jak sie udalo albo jakos rodzice ich finansuja. Czesc poszla na podyplomowki a jeszcze inni znalezli prace w urzedach czy jakis osrodkach pomocy spolecznej.

Gość hihihi ....*
Jeszcze mozna sprobowac w policji ABW albo AW czy tez w sluzbie cywilnej.

Gość www.tnij.org/liberty2010
kto studiował prawo ten dziś pracuje w markecie na kasie:)

Gość hihihi ....*
www.tnij.org/liberty2010 Guzik prawda. Jasne nie jest latwo prace szuka sie jakis rok ale jak ktos jest zaradny to znajdzie niestey wiekszosic sie wydaje ze maja mgr prawa ii nic nie musza robic o prace starac sie nie musza wszedzie powinni ich przyjmowac z otwartymi ramionami.

Na pierwszym roku jest historia i to z nią najwięcej osób ma problemy. Historia ustroju i prawa Polski jeszcze ujdzie, ale powszechna to już nie przelewki - właśnie się do niej uczę:(

Gość KobietazMarsa
też znam magistrów, którzy są jeszcze na "garnuszku u mamusi"bądź sprzedają sprzęt RTV i AGD masakra :( a na aplikację to tak każdy sie dostaje chyba nie? /ja nie po prawie-pytam z ciekawości../

eee...dla mnie na njagorsza była logika.... a w drugim semestrze prawo rzymskie... ale wszystko do przejscia i zdania na 5 :classic_cool:

Gość KobietazMarsa
lubiś też miałam logikę choc nie na prawie- dlaczego najgorsza???

ja się chyba uprzedziłam do tej logiki ;-) :D:D nie wiem...prowadzacy cwiczenia byl chyba dla mnie nie do zaakceptowania :D

a te obie historie to nawet lubilam...niektore zagadnienia czytało sie jak bajkę...np. o procesach czarownic,o tym jak taka czarownice rozpoznac...