Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko sprawdz.oferty

A DAJCIE NO SZYBKI PRZEPIS NA SZYBKI I prosty przepis na piątek

Polecane posty

A ja ostatnio słyszałam gdzieś wypowiedź księdza, że post jest w głowie a nie na talerzu :D. Ojjj dajcie spokój, nawet w temacie o jedzeniu muszą się pojawić niepotrzebne dyskusje. Gotuje ziemniaki, potem ubijam, dodaje masło, trochę mąki ziemniaczanej, jajko, sól pieprz do smaku, jak lubisz gałkę muszkatałową to też możesz dodać. Mieszam razem, dodaj w razie czego mąki, jakby było za rzadkie. Formujesz kotlety, panierujesz w bułce i smażysz na rumiano. Do ziemniaków możesz też dodać np. podsmażonej cebuli.

a ja wczoraj maniakalnie kuchie tv ogladalam i byl fajnyprzepis na tortille hiszpanska czyli omlet ale w tym omlecie musza sie znalezc ziemniaki najlepiej mlode a reszta to to co lubimy...ja widzialam taki z bobem mniam musi byc pyszne

teraz czas na mnie, robiłam taką tortille, kiedyś robiła je w kuchni tv Agnieszka Kręglicka, Para w kuchni. Naprawdę super sprawa, ale dość długo schodzi, żeby się te ziemniaki upiekły.

kotlety ryżowe z sosem dzisiaj przygotuje to danie:)ja mam dania bez mieska na co dzien,bo moj maz jest wege:)