Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de.molka

ale numer

Polecane posty

Gość de.molka

bylam kiedys zwiazana wirtualnie z pewnym facetem (hahaha) ostatnio w sposob malo prawdopodobny trafilam na jego profil na sympatii...pisze ze szuka kobiety (ma prawo, jest rozwodnikiem), caly opis jest prawdziwy. moge tak napisac bo wiele rzeczy o nim wiem i wiem ze sa prawdziwe. ale...wstawil nie swoje zdjecie. co prawda dobral podobny typ faceta pod kazdym wzgledem, ale to niestety nie jest on (przysylal mi filmiki na ktorych byl on, wiec wiem jak wyglada) choc to nie moja sprawa, to bardzo mnie to zaskoczylo. bo on nienawidzi obludy, klamstwa ,sztucznosci...a tu sam robi taki numer. i tak sobie mysle, co on sobie przy tym myslal. wiem, ze szuka kobiety, ale ze w taki sposob. a mialm go za inteligentnego goscia (ze nie wstawi zadnego zdjecia to by mi do niego pasowalo, ja sie tez dowiedzialam po 8 miesiacach znajomosci jak wyglada, ale taki numer to za nic mi do niego nie pasuje)

Gość de.molka
kurcze, czy to w ogole mozna jeszcze w cos wierzyc?

Gość TH is IT R
Ja mówie prawde jestem brzydki nie jestem jakimś psem co skomli o milość

Gość sdfsdfs
a może to tobie przysłał fałszywe filmiki a zdjęcie w profilu jest prawdziwe?

Gość TH is IT R
nie

Gość de.molka
wiekszosc ludzi, to jakas srednia krajowa, ale jesli sie na powaznie kogos szuka, to jaki sens moze miec takie zachowanie? moze on od razu w pierwszym kontakcie z kazda kobieta, ta sprawe wyjasnia, ale dla mnie - gdybym sie znalazla w takiej sytuacji - to znajomosc rozpoczeta klamstwem, dobrze nie wrozy. Ale to moze jest tylko moje odczucie. Moze inne kobiety nie mialyby z tym problemu. Kobietki, napiszcie jak wy byscie cos takiego odebraly.

Gość de.molka
no bez jaj, widzialam go na kamerce

Gość TH is IT R
Jak widać wygląd ma duuuuże znaczenie

Gość sdfsdfs
pewnie mu wstyd, że przez internet szuka i nie chce żeby znajomi go rozpoznali przez przypadek

Gość de.molka
jesli faktycznie mu wstyd, ze ktos go tam rozpozna (rozumiem) to mogl zadnego zdjecia nie wstawiac i w pierwszym mailu (jesli jakas babka go zaczepi) wyslac swoje wlasne. nie uwazasz, ze tak sie powinien zachowac kazdy normalny czlowiek? chyba to wyjscie bardziej normalne niz wstawianie czyjegos zdjecia (ciekawe kto to jest i czy wyrazil mu na to zgode) wyobraz sobie, ze twoje zdjecie by tam jakas kobieta podala za swoje

Gość sdfsdfs
jakby zdjecia nie wstawił to by mu żadna kobieta nie odpisała :o Wstawił kogoś bardzo podobnego do siebie, to rozsądne.

Gość A może ma dziewczyne
i szuka kogoś na boku.

Gość de.molka
to moze faktycznie cos z moim rozsadkiem jest nie tak

Gość de.molka
jest rozwiedziony, sam mieszka, nie wierze ze juz kogos ma ( a tak na marginesie, to on sie do zadnego zwiazku nie nadaje, haha)

Ja tam kogoś za siebie nie podkładam. Nie widze powodu a na randkowe nie wchodzę a dawno temu byłem dla ciekawości i śmiechu, i po miesiącu wycofałem profil i zdjęcie,ale z 2 osobami się spotkałem i fajnie było. Zostaliśmy znajomymi do pogadania i tyle:))

Gość de.molka
jezeli szuka sie tylko kogos do popisania na gg i do po-nakrecania sie wzajemnie (skypowac mozna przeciez tez bez kamerki, nawet uprawiac cybersex, haha) to i zdjecie wtedy obojetne, jesli natomiast na powaznie ...to nie tedy droga

Gość de.molka
wróg pubLiczny nr.1 ty chyba jestes pijany, wiec zrob lulu...a potem popiszemy, ok?

Gość zastanawiam sie tak..........
dobry duch - ile masz lat ? :)

Gość TH is IT R
Jak można byc zwiazanym internetowo

Gość gwoli wyjasnienia...
wiesz, takie numery, to juz w obecnym swiecie nikogo nie bulwersuja. to juz prawie normalka. poczytaj topiki o spotkaniach w realu, internetowych znajomosci, to ci wlosy deba stana. jesli facet wybral bardzo podobnego do siebie typa, to moze bedzie sie upieral w realu, ze przytyl, czy schudl, czy zapuscil wasy, czort go wie. dla mnie to tchorzostwo i tez nie fair. nie chcial dawac swego zdjecia to mogl zostawic bez. na sympatii jest bardzo duzo osob bez zdjecia. sa przeciez jeszcze dodatkowo opisy o sobie o szukanym partnerze. nikt po zdjeciach przeciez nie szuka.