Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełnanadziei

ółroczne niemowlę w podrózy autem 400km ,doradzcie

Polecane posty

Gość pełnanadziei

To nasza pierwsza taka długa podróż , jak Wasze pociechy znosiły taka długą podróz? doradzcie jak przygotowac. Dziekuje

mój jechał 800km jak miał 3miesiące,prawie całą drogę przespał,przebierałam go w aucie,woda w termos na mleko i wsiooo

Gość poooolecaaaaaaam
my jechalismy z 5 m. synkiem nad morze 400 km. maly duzo spal, a jak sie obudzil to robilismy postoje.woda w termosie. cala podroz trwala ok. 2 godz. dluzej niz jak bysmy jechali sami.

moj jak mial 3 tygodnie to jechalismy 300km. spal cala droge, zatrzymalismy sie na karmienie i git :P w ogole czesto jezdzimy z synkiem i on to bardzo lubi, nigdzie nie jest tak spokojny jak w foteliku samochodowym :) a wy czesto jezdzicie ? nie koniecznie w tak dlugie trasu, chodzi mi o to czy dziecko jest przyzwyczajone do jazdy samochodem ?

moja miała 6 mies jak jechalismy 560 km :) było znośnie, czesc spała, cześć chrupała chrupki, piła pićku, cześc musiałam zagadywać miałą 8,5 mies jak jechalismy 850 km i było super!

my też jechaliśmy z 3miesięcznym dzieckiem 400km i spała... gdybym ją na cyca nie obudziłą to przespałaby całą drogę :-)

Gość pełnanadziei
Własnie my nie jeżdzimy za często ,najdłużej jechała godzine ale była wtedy mniejsza i spała prawie cały czas albo patrzyła w okno. Najbardziej przeraża mnie wizja ubierania i rozbierania (bo jest zima) przy wysiadaniu i wsiadaniu do auta, chyba że uda sie całą drogę przejchać bez uspokajania jej na zewnatrz.

nie musisz sie martwic o przebieranie, przeciez w aucie jest jakac klima. jak nie jezdzicie czesto to moze byc niewielki problem na poczatku bo corka nie bedzie znala otoczenia, ale jak posiedzi troszke w szumie silnika to oczka jej sie same zamkna :P takie male dzieci prawie caly czas spia podczas podrozy :)