Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna M.

chciałabym się zakochac:(

Polecane posty

Gość kapselkoz
a wogóle jakiego faceta szukasz? jaki ma być np z wyglądu wzrost itp

Gość smutna M.
ja mam 170 wiec fajnie by bylo jak by mial te 180cm:)a co do reszty nie mam wymagan-po prostu musi miec to cos,musi mnie przyciągnąc...noo ale jak to sie mowi zatrzymac moze tylko charakerem.Odpowiedzialny,zaradny i wykształcony:)

Gość Lelouch w pomarańczy
Daj spokój dziewczyno, masz k**wa problemy... Ja nie dość, że facet to jeszcze starszy o rok od ciebie i nigdy nawet dziewczyny za rękę nie trzymałem, na imprezy nie chodziłem, kolegów nie miałem bo cierpię na osobowość unikającą. http://pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87_unikaj%C4%85ca A na to witaminki z apteki i głupia pogadanka z terapeutą nie pomogą. Mało? Kobieta którą kocham jest z ciapatym za granicą i zamierza wyjść z a niego za mąż. Mnie powiedziała, że jestem baaardzo wartościowy i na pewno kogoś znajdę. (każda mówiła to samo, zabawne...) Mieszkam w małym mieście przy którym Szczecin to Nowy Jork, jeśli chodzi o prace to szukam I kto ma większe prawo narzekać?

Dla mnie dobrym sposobem jest poznanie kogoś przez net :) Mimo tego że wygląda na desperację, to wolę najpierw z kimś popisać, zanim się spotkam - i tak poznałam swojego obecnego ;) Ani ja, ani on nie narzekaliśmy na brak kółek adoracji, ale nie odpowiadały nam osoby, które się obok kręciły - charakterem. A przez pisanie można zobaczyć charakter, mimo wszystko :) Dzięki temu poznałam swój odpowiednik płci przeciwnej :D

Gość Lelouch w pomarańczy
"A przez pisanie można zobaczyć charakter" O ile osoba po drugiej stronie jest szczera.