Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniafrania123a

ODCHUDZANIE

Polecane posty

Hej dziewczyny ! ;) Od 17 dni się odchudzam. W pierwszym tygodniu schudlam 4 kg. Moja wczesniejsza waga to 65 a chcialabym schudnac do 52-55. Teraz waze 61. Od 1,5 tygodnia moja waga jest stala i ciagle wynosi 61 kg.Chciclabym zrzucic na wadze , a ona ciagle pokazuje to samo. Co sie dzieje? Przeciez trzymam sie swojej diety i robie 6 Weidera ;) (juz 17 dzien) Jak pomysle o tym, ze moja waga sie nie zmienia to nawet nie chce mi sie cwiczyc i najchetniej bym zjadla wszystko co jest w lodowce. Nie wiem co mam robic, czemu ta waga nie spada wcale w dół ???? :(

Gość eksy
na moje oko za dużo schodłaś w pierwszym tygodniu, tak duże tempo chudniecia jest najlepszą drogą do efektu jo-jo. No i organizm ma ograniczone możliwości, uzbrój sie w cierpliwość, daj mu czas, skuteczne i trwałe chudniecie to proces dluższy niż jeden miesiac.

Gość eksy
oczywiście schudłas mialo być

Gość masz zastój i tyle
to zdaza sie prawie każdemu podczas odchudzania musisz to przeczekac i minie. najgorsze co mozesz zrobic to teraz sie poddac jak wygląda Twoje odchudzanie mozna rzeczywiscie przyspieszyc metabolizm poprzez cwiczenia

Teraz organizm się buntuje przeciwko utracie wagi, to taki okres który trzeba przeczekać, zacisnąć zęby i wsio :) Po prostu Twoje ciało przyzwyczaiło się do tego, że jest go za dużo i teraz strajkuje :)

kurcze ;) bardzo mnie to martwi, bo nie wiem ile moze to potrwac. A czy jak ma sie zastój to centymetry w biodrach maleja, czy tak jak nieszczesna waga stoja ?

U mnie malały :) Mimo spadku wagi ciuchy luźniejsze były :) Teraz też się odchudzam, bo niestety dopadł mnie efekt jo-jo :/