Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowa panna

czy znalazly sie juz tu jakies pary

Polecane posty

Gość Lilly Ewellin na sekundę
ja mogę odpowiedzieć TAK szczególnie takiemu niemowlakowi :D

Fajniste babeczki jesteście więc nie przeszkadzam)))))))))))))))))))

Gość eksy
Kotka to u Ciebie troche inaczej niz u mnie....ja ciagle uwazam ze On moglby miec ladniejsza dziewczyne, wkrecam sobie ze jego znajomi tez tak mysla, ze patrza na nas i mowia "stac go na ladniejsza" a On ciagle wytrwale zapewnia mnie o tym ze ja jestem najladniejsza i takie trele morele ktore uwielbiamy slyszec ;)

27, pół roku po ślubie :)Dwa lata wcześniej :D Szybko mu poszło :D Nie wierzę, że go "mam". Wy7daje mi się, że w pewnym momencie ktoś powie, to zobaczyłaś, jak to jest, a teraz koniec zabawy, wracamy do samotności... Czasem też mi się wydaje, że mam dwa życia... To realne, czyli jestem sama, paskudna, nudna, sztywna i strachliwa i to drugie, jakby fantazja, które przyszło tak nagle i niespodziewanie i w banalny sposób(kuzyn wieloletniej przyjaciółki, wszyscy się dziwili, że w sumie wcześniej nas nie poznali, nagle wszystkim się wydało oczywiste, że jesteśmy dla siebie, a ja ją znam naście lat :P )

Kotko, to dziarski i odwazny z niego rycerz.Nie oddal kopii, tylko walczyl.Co prawda moze nie turniej rycerski, ale bitwe wygral o szanse dla Was.

Gość Lilly Ewellin
Kotka, sliczna historia :) ja dzisiaj wylałam śmietanę przy władzy w pracy, myślałam, że umrę ze wstydu:O :D

Gość eksy
to dawac dziewczyny nastepna story :)

Eksy, ja tez tak ciągle myślę... I cały czas też myślę, że muszę w końcu o siebie jeszcze lepiej zadbać i na myśleniu się kończy :P

Gość eksy
hahaha a ja bym sie wiecznie odchudzala :P a On mi slodycze podsuwa i mowi ze mi diety nie potrzebne i gadaj tu z takim, Ale ja juz nic nie mowie czekam na bajke :)

Gość Lilly Ewellin
Wolny, ale kompletnie mnie nie urzeka :D

Gość eksy
kotka opowiadaj deszczowa panna- co z tym marynarzem??

Kotko, dawaj na tapete historie twojej cioci.Jestesmy kobietami romantycznymi przeciez, wiec historie naszych babc, cioc czy mam mimo, ze traca myszka ,sa piekne czesto i szkoda byloby, by poszly w zapomnienie. To co dziewczyny moze po jeszcze jednym kieliszeczku winka?Wiatr przeciez za oknem, ciemno a my opowiadamy sobie historie milosne , przeciez piatek mamy.Dla niektorych juz czas laby. Czujcie sie na tym topiku milo i swobodnie.

Gość Lilly Ewellin
Kotka pisz o cioci :)a szef spojrzał tylko badawczo tym swoim przenikliwym brąząwym okiem :)

Gość eksy
Lilly - a drugie jakiego ma koloru??

To historia, która pokazuje, ze dla każdego jest nadzieja, na znalezienie miłości... Ciocia nauczycielka, stara panna już w full wydaniu, bo 46 lat, żadnych już nadziei na miłość... Wujek, wpadający w alkoholizm budowlaniec, 48 lat. Zdarzyło się, że robił u cioci ogrodzenie...:) I... po półtorej roku ślub:) Wydawałoby się, ża zatwardziały kawaler:) W dzień ślubu mówił, że się rozmyślił :D Jak oni się kochają... Zachowują się jak nastolatki, są idealnymi swoimi połówkami. Jedno bez drugiego nie może wręcz istnieć. A jak wujek był w szpitalu, (to wyżej wspomniany zawałowiec) to wydawało się, że ciocia z nim tam wyląduje :P

Gość Lilly Ewellin
drugiego nie widziałam, bo mu się w okularach światło odbijało :D ;)

Gość eksy
hahahahahaha Kotko - jak ludzie dojrzali i doświadczeni to tez inaczej doceniaja milosc i partnera. Deszczowa panno Twoja kolej opowiadaj!

Kotko, to ciocia tez odwazna kobietka.Nie straszny jej byl stary kawaler, tylko okrecila go kolo nauczycielskiego paluszka i prosze.Chlopak jak malowanie z niego sie zrobil.Wiecie ja tez tak wzdycham za szalona miloscia .I znajdzie sie moj chlopiec.Napewno gdzies musi byc.Gdzie by tu , no gdzie tu zajrzec, spojrzec....hmmm???

Dawno temu za górami, za lasami mieszkała dziewczyna. W niezwykle romantycznym miejscu jakim była kafeteria poznała wspaniałego chłopca, który mieszkał za 14 górami i lasami.Oczarowała go. Żyli krótko i szczęśliwie. . Bo za daleko .

Gość eksy
deszczowa panno mniej deszczu wiecej słońca i sam sie znajdzie :)

Gość eksy
pierwsze wrazenie - to straszne ze w tym co napisalas/les tyle jest prawdy :(

no takna oczach migdalowych.No i na nosku i buzi milion zwariowanych piegow tak jak u Pipi.Otoz tak chodzila, wyoatrywala. W glowie miala obraz tego znow ....Ktosia.I pewnego razu wpatrywala sie tak intensywnie i patrzy.....tak. To on z jej wyobrazni. Myslala, ze serce stanie jej kolem, oddech przyspieszyl, w ustach zaschlo. Tysiace mysli jak go zaczepic, jak zwrocic na niego uwage. A on przeszedl obojetnie, Pipi nie zauwazyl.Myslala, ze serce teraz jej peknie bo nawet cienia spojrzenia na nia. Nikt na niego nie czekal. W desperacji zaczepila starczego marynarza , czy wie jak ten chlopak sie nazywa.Powiedzial, w kapitanacie dowiedziala sie kiedy wyplywa na nastepny rejs.

Gość Lilly Ewellin
tak najogólniej to w biurze:) robiłam sobie kawę dla siebie, gdy jak zwykle zakradł od tyłu:D i się odezwał Pani L...... na jakim etapie jest ..... .. Nic z tego nie bedzie bo się normalnie go boję:)