Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cekawskaaa

Pytanie do facetow

Polecane posty

Gość cekawskaaa

To pytanie pojawilo sie juz pewnie wiele razy na tym forum, ale mnie od pewnego czasu nurtuje nastepujace pytanie: Jak rozpoznac czy facet jest tylko szarmancki bez zadnych podtekstow czy moze jednak w ten sposob okazuje swoje zainteresowanie dana kobieta?

Gość wtorek w środę a w piatek co
jeśli facet jest szarmancki to na pewno to jest zainteresowanie czemu się interesuje to już inna bajka

Gość cekawskaaa
no chyba pomyliles pojecia. Uwazam, ze sa faceci, ktorzy potrafia byc szarmancy dla kazdej kobiety, bez wzgledu na jej stopien atrakcyjnosci. Tylko wlasnie gdzie konczy sie uprzejmosc, a zaczyna flirt? Jak to rozpoznac.....by nie wyjsc na kompletna idiotke? A tutaj kilka argumentow potwierdzajacych istote mojego pytania: - zwykle pierwsza oznaka flirtu jest spojrzenie, ktore w przypadku zainteresowania dana osoba staje sie bardziej intensywne, rowniez dluzsze. Stad tez wzielo sie powiedzenie: "on przeszywa mnie wzrokiem." No ale: - dluzsze spojrzenie, szczegolnie podczas rozmowy moze rowniez swiadczyc o kulturze danego osobnika, ktory w ten sposob okazuje rozmowcy szacunek. A zreszta specyficzny zwrok, np. duze oczy itp. wplywaja rowniez na nasza subjektywna percepcje tego wlasnie spojrzenia, ktore moze nam sie wydawac jakims specjalnie intensywnym, a w rzeczywiscie to zludzenie optyczne. - zwykle osoba flirtujaca szuka kontaktu "cielesnego" z ta druga osoba, co przejawia sie w zmniejszeniu tzw. dystansu. Przypuscmy,ze flirt odbywa sie w biurze. Wedlug tej teori, jezeli facet siada bardzo blisko ciebie, chociaz ma do wyboru inne krzesla, znajdujace sie troche dalej, to najwyrazniej sie toba interesuje (plus oczywiscie odpowiednia mowa ciala, jak stopy skierowane w twoim kierunku, otwarte dlonie lub luzna postawa ciala skierowana w twoja strone itp.) No coz, ale: - facet majacy obycie i jakas kulture osobista tez moze sie tak zachowac.... Wymienilam tylko kilka sygnalow, bo interesuja mnie wlasnie sygnaly w poczatkowej fazie znajomosci, gdzie jeszcze nie padla propozycja wspolnego wyjscia itp....

Gość cekawskaaa
no wiec jak to z wami jest

Gość Jurekwatrobka
podaj meila, to ci pokaze

Gość Podrywkontrolowany
co za durny temat

Gość Danielowski
to wszystko zalezy od faceta. Nie mozna generalizowac