Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cloud254

mam już dość

Polecane posty

Witam wszystkich. Zarejestrowałam się tutaj, bo nie mam z kim podzielić się moim problemem. Jestem z pewnym chłopakiem od 2,5 roku. Od długiego już czasu nie mam przez niego czasu na naukę, moje oceny spadły do minimum, często się na mnie ostro denerwuje, nie pozwala mi wychodzić z koleżankami, nawet na urodziny nie pozwolił mi ich zaprosić. Kiedy rozmawiamy na SKYPE to potrafi się rozłączyć a kiedy ja do niego się nie odzywam to on wtedy pisze do innej dziewczyny. Szantażuje mnie, że z nią bedzie jesli sie rozstaniemy, ja juz nie wiem co mam robić, bo ja się męczę w tym związku. Jestem przemęczona. O 1 w nocy chodzę spać, na lekcje praktycznie nie mam czasu, rano wstaję o 6 z zamkniętymi oczami, a kiedy mówię mu że chciałabym chodzić spać przykładowo o 23, to on mówi że ok, ale juz mam do niego nie dzwonic. Ja nie potrafię się z nim rozstać... Moja miłość do niego jest już o wiele mniejsza przez to jak się czuję, ale nie potrafię...

Ten chłopak jest psychiczny, on Cię nie kocha, ja nie wiem co on jeszcze z Tobą robi. Daj sobie z nim spokój, bo się wykończysz psychicznie. Jeśli grozi Ci że pójdzie do innej, to czyli marzy o tym i tylko czeka na to aż Ty go zostawisz. Chore to.

Gość smutaśna
ten zwiazek i tak sie wkrótce rozpadnie... tym bardziej jak on pisze sobie z inna.. on i tak odejdzie wiec badz silniejsza i zrób to pierwsza...

Ten facet Cię wykańcza. Jest egoistą i szanażystą. Nie daj się!

Dziewczyno, czy on jest Twoim królem , czy Ty jesteś niewolnicą? On ma pozwalać Ci zapraszać koleżanki? On decyduje, o której pójdziesz spać? Przez niego opuszczasz się w nauce? Pamiętaj, że koleżanki i to, czego się nauczysz, zostanie na długo (na całe życie nawet), a ten egoista i tak pewnie Cię zostawi. Zresztą tak będzie dla Ciebie lepiej. Znajdź sobie chłopaka, który będzie Cię naprawdę kochał, szanował Twoj czas, zdrowie, naukę. Będzie Ci jeszcze może chciał w tej nauce pomóc, a nie Cię odciągał. Rozumiem, że mógłby się zezłościć gdybyć np. całymi tyg. czy miesiącami nie chciała się spotkac, bo np. wykręcałabyś się nauką. Ale tak to on pokazuje swój ogromny egoizm i nic więcej. I przewagę nad Tobą. Wydaje mu się, że Cię zdobył, że jego jedno słowo i Ty wszystko zostawiasz. Tego go nauczyłaś. Przejrzyj...