Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soledatt 1982

Nie proszony sponsor ....

Polecane posty

Gość soledatt 1982

Jestem atrakcyjną mężatką kocham męża i nigdy mi po głowie nie chodzli inni mężczyźni .Któregoś dnia zadzwonił telefon odebrałam , przedstawił się pewien mężczyzna ( ja go nie znam ), powiedział ,że obseruje mnie od dłuższego czasu , że bardzo mu się podobam i jeżeli sie zgodzę to chętnie zostanie moim sponsorem . Zatkało mnie nic, nie odpowiedziałam i sie rozłączyłam , teraz on wydzwania codziennie i nie wiem co mam zrobić .

Gość tatatatata
Policja, podrzyganie do prostytucji są za to paragrafu. Ewentualnie możesz zadzwonić do operatora i dodać ten numer do czarnej listy (mogą sie nie zgodzić, ale może się uda, zależy na jaką osobę trafisz) i nie będzie mógł sie z Tobą połączyć.

Gość soledatt 1982
najgorsze jest to ,że rozmawiałam z koleżanką i ona jest chętna na taki układ i zdziwiona ,że mnie to nie interesuje , troszkę to pokrecone jedna chcą sponsora a nie mogą znaleść mnie trafił się chętny chociaż wcale nie szukałam :)

Gość tatatatata
Co będe pisałto zależy od osoby niektórzy faceci chcą być sponsorami, niektórzy mają każdą bo mają bajer. Wiesz o co chodzi. Sama zdecydujesz co z tym zrobić.

Gość nie sypiam z komiczne2
zle zrobilas ze sie tak szybko rozlaczylas przeciez nic prawie nie wiesz o jego propozycji jak znwou zadzwoni zapytaj sie przede wszystkim ile daje a potem podemij decyzje

Gość soledatt 1982
nie interesuje mnie jego propozycja ale chętnie podrzucę mu kolezankę