250GodzinTak 1725 Napisano 55 minut temu 7 minut temu, Madison Lush napisał: To jego jedyny kontakt z kobietami, bądź wyrozumiała 🫶 Widziałaś te wiadomości co tutaj wrzucał? A później pytał, jaka data i dzień tygodnia. Facet ma wyjątkowy tupet po tym wszystkim i zero honoru oraz brak jaj. "Wy nawet nie wiecie, kim jest mój ojciec". A Iskra napisała, że jego ojciec jest bezrobotny i Mateusz też ma wiecznie problem z kasą, bo do Mgły nie chciał się przeprowadzić, tłumacząc się brakiem kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 52 minuty temu no niestety musi znalezc jakas podreczna zeby na jej garbie sie wspiac wyzej wiec lepiej by pohamowal chucie wobec Gieniowefy osesek osiusiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 52 minuty temu 5 minut temu, Madison Lush napisał: Co mnie obchodzą faceci z forum? Ty naprawdę jesteś opóźniony frędzlu. No i spłoszony koń uciekł z denaturatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar no pasaran! 4 Napisano 51 minut temu 10 minut temu, szmul napisał: wynocha do iskiery a nie szczekac na genowefe napalony piesku huh Sto razy fajniejsza od twoich szitpostów jak już chcesz wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 49 minut temu Nie wiem co pracujacy robiom z kasom że jej wiecznie nie majom to zagadka ludzkości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yiuoii 6 Napisano 48 minut temu akurat większość samców na tym forum to jakieś marne imitacje facetów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Nie wiem co pracujacy robiom z kasom że jej wiecznie nie majom to zagadka ludzkości Ja zawsze mam, bez zera długów, bo gdyby mi się coś stało, nie chciałabym mojej rodziny zostawiać z problemami. Dlatego trzeba mieć głowę na karku i być ogarniętym w finansach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 46 minut temu 14 minut temu, BożeJajo napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 41 minut temu 5 minut temu, yiuoii napisał: akurat większość samców na tym forum to jakieś marne imitacje facetów xD braliby sobie za kudly jak smieci jakby mogli i sie rzucaja z pyskiem do ludzi a podreczne to pochwalaja... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 41 minut temu 5 minut temu, yiuoii napisał: akurat większość samców na tym forum to jakieś marne imitacje facetów xD Ja jestem teraz prawdziwym sigmom i wytłumacz mi na jaki chooj dotrzymywac towarzystwa samicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Ja jestem teraz prawdziwym sigmom i wytłumacz mi na jaki chooj dotrzymywac towarzystwa samicy nie trzeba na szczescie zbozowke se pije mozna wejsc w tryb dziedzka pokemona bez obwachiwania sobie ciagle gruczolow 0dbytowych wsrod homo sapiens w trakcie okresu godowego ty jestes ponad to bo ogladasz pokemony huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 933 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Ja jestem teraz prawdziwym sigmom i wytłumacz mi na jaki chooj dotrzymywac towarzystwa samicy Chyba nikt cie do tego nie zmusza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yiuoii 6 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Ja jestem teraz prawdziwym sigmom i wytłumacz mi na jaki chooj dotrzymywac towarzystwa samicy nie masz nic wspólnego z prawdziwym sigmą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 37 minut temu (edytowany) te podreczne ciagle maja histerie ze ktoras bron boze obwacha fiolek gruczol jej pana i wladcy ktory toto posuwa a fuuuu my z tymi ludzmi nie mamy nic wspolnego mogliby sie odpjerdolic i nie interesowac czyjas doopa Edytowano 36 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: nie trzeba na szczescie zbozowke se pije mozna wejsc w tryb dziedzka pokemona bez obwachiwania sobie ciagle gruczolow 0dbytowych wsrod homo sapiens w trakcie okresu godowego ty jestes ponad to bo ogladasz pokemony huh Sex można zrobić a jak nie chce to niech wýpierdala Ja np z sis się bujam bo poczucie zagrożenia zachowkiem i mi funduje a malowany po co z kuzynkom nie rozumiem dlaczego jeszcze płaci jej za zapiekanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Chyba nikt cie do tego nie zmusza? Różnie bywało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Sex można zrobić a jak nie chce to niech wýpierdala Ja np z sis się bujam bo poczucie zagrożenia zachowkiem i mi funduje a malowany po co z kuzynkom nie rozumiem dlaczego jeszcze płaci jej za zapiekanki kuzynowi placi nvm chooj mie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 34 minuty temu 2 minuty temu, szmul napisał: te podreczne ciagle maja histerie ze ktoras bron boze obwacha fiolek gruczol jej pana i wladcy ktory toto posuwa a fuuuu my z tymi ludzmi nie mamy nic wspolnego mogliby sie odpjerdolic i nie interesowac czyjas doopa Czeba być pèdalem przecież lachona som tempe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, szmul napisał: kuzynowi placi nvm chooj mie to Większość samców robi za pajaca bo myśli że zaroocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Czeba być pèdalem przecież lachona som tempe nic nie czeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 31 minut temu 5 minut temu, yiuoii napisał: nie masz nic wspólnego z prawdziwym sigmą xD Ja jestem knur sigma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 30 minut temu (edytowany) 5 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Większość samców robi za pajaca bo myśli że zaroocha mysle, ze kazdy ma swoj rozum i wybor i nie kazdego czeba szczuc doopa jak podczlowieka srynika, znaczy doswiadczone typy jakies, ja pravikow nie wliczam oni powinni jakies koorwy zaliczac czy cos albo brac leki zamiast ludzi maltretowac huh Edytowano 28 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar no pasaran! 4 Napisano 27 minut temu 20 minut temu, yiuoii napisał: akurat większość samców na tym forum to jakieś marne imitacje facetów xD Cieszę się Klaudiuszku że zaakcentowała że nie wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach