Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaa26

Zdradzil czy nie?

Polecane posty

Gość zalamanaaaa26

Witajcie kochanne! Dzis przeczytlama na gg u mojego chlopaka wiadomosc do pewnej dziewczyny: " mi tez brakuje..uwierz mi ale nigdy wczesniej takiego czegos nie przezylem.." jak mysliscie czy on mnie zdradził fizycznie? Powiedziałam mu to, ze przeczytalam to on twierdzi ze tylko pocalowal?

Gość fabiane
tak pocalowal ja i nidgy czgos takiego nie przezyl... dobty zart, koncz z nim

Gość zalamanaaaa26
chyba, ze jest bardzo uczuciowy..

Chyba że chodzi po wodzie i urodził się 2010 lat temu :)

Gość zalamanaaaa26
w ogole to jest taka dziwna historia bo my raz sie rozeszlismy i on z ta dziewczyna sie spotykal jak nie bylismy razem..potem jak wrocilismy po 3 miesiacach ona sie odezwala i tak mniej wiecej szla rozmowa..

No to może chodzi mu o to że emocjonalnie nie przeżył jeszcze czegoś takiego, jak z nią - czyli gorzej niż zdrada fizyczna. Tęskni za nią.

Gość zalamanaaaa26
nawet widze, ze wchodzi na jej profil na nk? a ze mna chce sie zenic, o co mu kurna chodzi!!!

Gość zalamanaaaa26
jestesmy ze soba 7 lat a ja nie chce sie rozstawac... jest mi ciezko bo boje sie samotnosci ale z drugiej strony jak sobie pomysle ze mialabym po takim czyms zostac jego zona to mnie przeraza:(

Gość pacjentka123
jakkolwiek myśli o niej i coś do niej czuje.

Wg mnie nie ma sensu, on ci tylko mydli oczy, a tak naprawdę przygotowuje sobie grunt pod powrót do niej... Zostaw buca zanim to on Cię zostawi, nie dawaj mu takiej satysfakcji! Wiem, trudne to, ale patrząc z boku to tak właśnie wygląda - jeśli emocjonalnie jest zaangażowany z nią dalej, to niestety...

Gość Wassmin
Kobieto!!!!! nie szukaj odpowiedzi na kafeterii tylko moze usiadz z nim i powaznie porozmawiaj jednak po tym co napisalas mam wrazenie ze ta druga kobieta nie jest mu obojetna.

Gość zalamanaaaa26
Rozmawialam...on twierdzi, ze nic do niej nie czuje.. A powiedzcie mi sszczerze dziewczyny, jesli po przeczytaniu takiej wiadomosc mialybyscie mozlwiosc spotkania sie zinnym facetem zrobilybyscie cos takiego bez wyrzutow sumienia?

Ja nie spotykałam się nigdy z nikim przed faktycznym zakończeniem związku :) Lubię być fair, i wobec poprzedniego, i nowego :)