Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu robić masakraaa

Głupia sytuacja!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Co zrobilybyscie dziewczyny na moim miejscu? Mam 24 lata i jestem z chlopakiem 5 lat! Niestety w naszym zwiazku bywa roznie, dosc duzo zlych rzeczy sie wydarzylo z 2 stron i nie wiem czy mam sie decydowac na cos wiecej.. Ostatnio poznalam fajnego chlopaka ( znamy sie juz 2 lata) on zaproponowal spotkanie w jakim hotelu ( nie myslcie sobie ze na seks bo nie to mi w glowie) popsotu nie mamy miejsca zeby pogadac itd.. czy spotkalybysie sie na moim miejsu? Nie chce jeszcze zrywac z obecnym ( wiem ze nie nie w porzadku) ale moze po tym spotkaniu bedzie mi latwiej podjac decyzje ???Pomozcie plisss bo juz nie wiem co robić

Gość Gildaaaa
Może Tobie nie seks w głowie ale jeśli on proponuje w hotelu to jest to raczej jednoznaczne yyy?

w sumie razem tak zadecydowalismy bo nie mamy gdzie spokojnie pogadac itd zreszta chocby patrzec na sytuacje w jakiej sie znajduje.. myslici, ze bede najgorsza... jak sie z nim spotkam

Prosze doradzcie cos? mam straszna silna potrzebe spotkania sie znim, spedzenia milo czasu.. czy to cos zlego..

Gość Gildaaaa
Sama musisz to wiedzieć. Masz chłopaka i w tajemnicy spotykasz się z innym- to raczej nie fair.

no wlasnie chyba mysle ze to nie jest az takie zle, poniewaz wiem ze on chcial sie spotakc niby na piwo z jakas kolezanka kiedys...