Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

jak dzwonić tanio do kanady z komórki?

Polecane posty

Czy ktos słyszał o Intertelefonie, to znaczy takim, z którego tanio sie drynda za granice, konkretnie do kanady?

Wie ktoś? Słyszeliście o toolani? Czy na prawde sa tanie te rozmowy?

Gość jgjhgjg
przez skype......

Gość dzis wprawdzie nie piatek...
po co chcesz płacić, jak możesz nie płacić?.. skype jest darmowy

Darmowy tylko wtedy gdy druga osoba tez ma skype, a siostra nie ma, wiem, że tez ze skype można dzwonic na komórke, tylko, że jakie sa koszty?

Gość Sylvii87
Polecam alenumer - dzwoni się nie tanio, a za darmo. Wybierasz 2222 8 2040, wysłuch**esz komunikatu, wprowadzasz właściwy nr i rozmawiasz. 10 minut, bo potem przerywa, ale możesz bez ograncizeń powtarzać procedruę:) tylko trzeba mieć aktywne darmowe minuty na stacjonarne:)

Gość Viva Lyca Mobile
Ja używam sieci Lyca, ZA DARMO zamówiłem startery dla siebie i ojca i bez znaczenia kto dzwoni gadamy za grosze. POLECAM

Gość gość
ja tez uzywam alenumeru:) ciezko w to uwiezyc, ale to naprawde dziala i nie pobiera z konta ani zlotowki jak sie dzwoni do kanady!

Gość Blizniaczka26
dzieki dzieki dzieki ludziska za polecenie alenumeru! wiecie ze az mi sie reka trzesla jak naciskalam zielona sluchawke na koniec zey sprawdzic czy zjadlo mi z konta?:D hehehe zadzwonilam do mamy do niemiec - pojechala sie opiekowac starsza pania. rzadko gadalysmy, az do tej pory :) BO? nic nie zjadlo z kont a- mam darmowe na stajconarne w abonamencie, i przez to jak wyczytalam ze stronki moge dzownic do niej na niemiecka komorke za damro ;) jaja, ale super@ jeszcze raz dzieki!

Gość jaśka_kaminska
ja nie mam darmowe na stacjonarne, ale musze sobie wziac w playu to bede wtedy tez miaal za darmo, prawda?:) ja dzwonilam z alenumer swego czasu do usa - za pieniazki. ale rachunek mni enie przestraszyl - placilam naprawde nieduzo, a sporo gawedzilam z tatkiem. na szczescie juz wrocil do domu:)

Gość magdaaaa1
Można też skorzystać z usług telefonii internetowej. Zakładasz konto w usłudze i możesz dzwonić w kraju i zagranicą po okazyjnych stawkach. Takich usług trochę jest np. http://www.profitel.pl/cms/telefon.html wystarczy w google wpisać telefonia internetowa.

Gość garner
Myśle że EasyCall czyli operator VoIP jest aktualnie najlepszy, wiec nie widze najmniejszego sensu płacenia za linie tel i za numer tel mimo ze sie nie korzysta

Gość emigrantkaUK
Easy call jest naprawdę niezły.

Gość jjjolaaa
Aktualnie według mnie nie ma nic lepszego od easycalla