Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alonzo999

Całowanie -> drobny dyskomfort

Polecane posty

Gość alonzo999

Od jakiegoś czasu spotykam się z pewną dziewczyną. Ogień jednym słowem. Problem jest w tym, że gdy jest zbyt napalona to zdarza jej się mnie ugryźć w wargę. Nie mam nic przeciwko delikatnemu podgryzaniu, ale takie mocniejsze jest już bolesne :P Porozmawiać jakoś czy delikatnie zwrócić uwagę jeśli znów się do przytrafi? Mieliście takie problemy? :D

Gość hahahahahahaaahhhahaha
ugryz ja za warge ale sromowa niech poczuje ten zar :D

Gość Szarykot_22
Kurde, to ja mam coś takiego, że wstydzę się całować w miejscach publicznych.

Gość hahahahahahaaahhhahaha
szarykot a co to ma wspolnego z tematem zalozonym przez autora :D

Gość Szarykot_22
To taki offtop, podczepiłam się pod niego, bo jest o całowaniu. Ma ktoś coś takiego ?

Gość szebiotka
Jak lekko podgryzłam, właściwie podrapałam zębami brodawkę faceta, to wpadł w panikę, że to niebezpieczne. Powiedz jej kiedyś od niechcenia, że to może być niebezpieczne i przestanie.Na mnie to podziałało jak kubeł zimnej wody, ale teraz uważam.

Gość jagodzianka))))
moze sam ja ugryz, to moze zrozumie ze to boli, bo moze mysli ze to jest fajne

Gość bojabojaboja
Hehe trochę to dla mnie zabawne. Dlaczego od razu nei reagowałeś, nagle się obejrzałeś, że Cie boli? Mnie jak facet przydusi(jest duży a ja drobna i zdarza mu się mnie miażdżyć:P) to od razu krzyczę. Tak samo jak gryzie czasem delikatnie, to mówię, żeby robił to z wyczuciem, żeby mi śladów nie zostawiał. I tak samo on mi zwraca od razu uwagę. Jakby po jakimś czasie powiedział, że coś mu nie pasuje, to bym pomyślała, że z nudów szuka powodów do kłótni i wkurzyłabym się. No, ale już trudno, powiedz jej, tylko zacznij od tego, że bałeś się zrobić jej przykrość i temu nei mówiłeś, ale czasem gryzie niedelikatnie i boli. I następnym razem mów od razu takie rzeczy. Kazdy normalny i normalna to zrozumie.

Gość alonzo999
Haha no ja wiem.. Od razu zareagowałem komicznym 'ała' i było nawet zabawnie :D Ale wydaje mi się po prostu, że trudno będzie ją tego odzwyczaić :D Szarykot_22 -> też tak miałem... dopóki nie poznałem dziewczyny z którą mam na to ochote wszędzie :D

Gość bojabojaboja
No dla mnie zabawne jest to, że Ciebie boli, ale jej tego nie chcesz powiedzieć. Masochizm czy jak? Jak zażartowałeś, to pewnie będzie dalej tak robić. Jakbyś powiedział w takim tonie jak napisałam, że Ci się to nie podoba, to by pewnie przestała a przynajmniej zastanowiła się nad tym.

Gość wesoła mary annn
ja też nie lubię się całować w miejscach publicznych, bo dla mnie to dość intymne przeżycie :D