Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apartheid

co mam robic?

Polecane posty

Gość apartheid

Bardzo prosze o pomoc...Po krotce. jestem z chlopakiem niecale 2 lata. Nie uklada nam sie za dobrze. Czesto sie klocimy, ogolnie nasze wspolne zycie nie jest rozowe. Mieszkamy razem, studiujemy razem. Bardzo wiele nas laczy. Nie umiem od niego odejsc ale dochodze do wniosku ze to jedyne wyjscie. Jest jeszcze jedna sprawa: jego kumpel (samotny). Od jakiegos pol roku walcze z uczuciem do niego. Nie idzie mi to za dobrze. Czesto o nim mysle... Co najlepsze... On ma to samo:/ jestem praktycznie tego pewna na 99%. Duzo faktow o tym swiadczy. Dodam, ze po pewnym zdarzeniu ( z moim uczestnictwem) ow kumpel bardzo zmienil zdanie o moim chlopaku na gorsze. jakos tak wiezi miedzy nimi sie rozluznimy.. Ale u nich panuja zasady, nie ma sie prawa ruszac dziewczyny aktualnej i bylych dziewczyn. I co ja mam robic? Pogadac z Nim? zaryzykowac nasza znajomosc i przyjazn jego z moim chlopakiem i pozostalymi znajomymi? A jesli On uda ze nic nie czuje? Tez sie mota, czuje to... ale zadne z nas nie podejmuje tematu-oboje chyba sie boimy. dusze to w sobie, ale jak dlugo mozna to wytrzymywac... a moze ktos byl w takiej sytuacji? prosze doradzcie!

Gość kemilajn
1. powinnaś zaproponować osobne mieszkanie choć może tak jak jest jest Ci wygodniej. to powinno wskrzesić ogien i zabić nudę 2.jeśli czujesz coś do jego kumpla, najlepiej rozstań się z chłopakiem

Gość bojabojaboja
Najpierw rozwiąż sprawy z aktualnym chłopakiem. Porozmawiajcie, może da się coś jeszcze naprawić, a jak nie - to się rozstańcie. Wtedy będziesz mogła na spokojnie przemyśleć sprawę tego drugiego i ewentualnie spróbować z nim.